To je to što me zanima!

Petko ima novi show na 24sata! 'Sa mnom su i mama i njezine frendice, spremamo vam kaos'

Voditelja Dalibora Petka na društvenim mrežama pratimo zbog njegovih urnebesnih transformacija, a na tragu toga sprema i show u suradnji sa 24sata. 'Petkomaniju' gledajte na svim našim platformama
Vidi originalni članak

Ako njegove urnebesne transformacije niste vidjeli na Instagramu, onda ste o njima vjerojatno čitali u medijima. Od Jelene Karleuše u “celofan haljini” do rekreacije videospota MC Stojana i grupe Hurricane.

POGLEDAJTE 1. EPIZODU 'PETKOMANIJE': Kako se radi profesionalna maska za Noć vještica?

U priču tu i tamo uključi mamu Katicu, domaćicu i super ženu iz Sopa Bukevskog kraj Velike Gorice. Ukratko, gdje god se pojavi, voditelj Dalibor Petko napravi show, a sad će to raditi i u suradnji s 24sata. “Petkomanija” na svim našim platformama - YouTubeu, Facebooku, na 24sata.hr, Instagramu i Tik Toku kreće u subotu, a Petko nam je otkrio tko će mu se još pridružiti u serijalu.

- U novom showu na platformama 24sata spremam razne transformacije i izazove, naglasak je na zabavi i na tragu je onog što radim na društvenim mrežama isključivo iz hobija - rekao je Petko. U prvoj epizodi radio je transformaciju za Noć vještica.

-  Mašo, koji nam je ovo Halloween? - pitao je svoju vizažisticu s kojom surađuje već godinama.

- Imam osjećaj da je stoti - našalila se. Ovoga puta 'meta' Dalibora Petka za transformaciju nije bila poznata 'faca', već ga je inspirirao srednji vijek. Radi se o takozvanim doktorima protiv kuge koji su nosili zaštitna odijela u nadi da će se zaštiti od zloćudne bolesti. Kuga je tad harala svijetom, a liječnici koji su brinuli o oboljelom puku, nosili su 'čudne' maske. Inspiriran trenutačnom situacijom, Petko se na jedan dan odlučio vratiti u prošlost. Postao je doktor protiv kuge, a transformaciju pogldajte na ovdje. 

U daljnjim epizodama pridružit će mu se i “luda” familija - mama, mamine prijateljice i tata.

- Mama je okupila još dvije prijateljice i za 24sata pripremamo nove transformacije. Divna, Barbara i Katica su postava još od ‘Tuturutu’, a sad su tu još Štefica i Đurđa. To su njezine prijateljice iz Velike Gorice. Ponukan našom transformacijom u Grubnićeve te klan Jenner-Kardashian, sinulo mi je da bih i njih mogao uključiti u ovaj projekt. To su ‘cure’ od akcije, vole se zabavljati, idu na druženja umirovljenika. Vole plesati, vole život i uživati... - rekao je.

Video u kojem rekreiraju scene iz spota MC Stojana i Hurricane prenijeli su doslovce svi mediji u regiji, a mama i njezina ekipa najviše su se oduševile kad su svoje fotografije ugledale u novinama. Kako bi proslavili, cure su s Petkom otišle na ćevape, a on im je tad čitao komentare ispod videa.

Ekipa iz Novog Čiča, Bukevja, Čičke Poljane i Jagodnog pojavit će se u nekoliko epizoda u “Petkomaniji”, a njihov mentor Petko oduševljen je koliko su spontane i uvijek spremne na zabavu. Petko je na ideju o transformacijama došao nakon sudjelovanja u showu “Tvoje lice zvuči poznato”. Prije tri godine napravio je nekoliko njih, ali je odustao od objavljivanja. U prošlotjednoj emisiji showa, koja se snimala netom prije karantene zbog pandemije, gostovao je kao Catherine Zeta-Jones. I to je trenutak koji mu je vratio strast. Pozitivan odjek na društvenim mrežama nakon prve transformacije u Karleušu potaknuo ga je da nastavi, a uslijedili su i komentari svih poznatih iz regije u koje se transformirao.

- U voditeljskom poslu sam profesionalac i to mi je prioritet, ali drago mi je da u ‘Petkomaniji’, kao i na društvenim mrežama, mogu pokazati kreativu koju toliko dugo držim u sebi - objasnio.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Serijal “Petkomanija” dio je jesenske sheme 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA. Gledatelje očekuju uzbudljive transformacije i izazovi, a sve pratite na YouTube kanalu 24sata, Facebooku 24sata, na 24sata.hr te na Instagramu i Tik Toku.

Idi na 24sata

Komentari 100

  • gvagec 02.11.2020.

    **Admin** znao sam da buš mi stisnul žutoga, ali nisam moga izdržati frajer je zaista loš, pa vidiš kaj ljudi pišeju ................

  • Marjan❤ 01.11.2020.

    Ajme meni 🤯

  • 01.11.2020.

    Niti jedan pozitivan komentar. Sta vas briga za njim, preskocite clanak o njemu i zdravo. Neka se covjek bavi s tim sto zna (pa makar i ne znao). Vrijedjati ga tako, nema smisla. Neka zarađuje sebi covjek, ako ga neko vec plaća. Petko ako citas ovo u sto sumnjam, neka ti je sa srecom. ( Iako ovi komentari su odvratni da ce ostati sam bez maceta kuceta, treba mu momak itd)..otkud znate s cim se covjek nosi u svom zivotu, a kazu da su komicari najtuzniji ljudi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare