Obavijesti

Video

Komentari 100

Petko ima novi show na 24sata! 'Sa mnom su i mama i njezine frendice, spremamo vam kaos'

Petko ima novi show na 24sata! 'Sa mnom su i mama i njezine frendice, spremamo vam kaos'
7

Voditelja Dalibora Petka na društvenim mrežama pratimo zbog njegovih urnebesnih transformacija, a na tragu toga sprema i show u suradnji sa 24sata. 'Petkomaniju' gledajte na svim našim platformama

VIDEO

Ako njegove urnebesne transformacije niste vidjeli na Instagramu, onda ste o njima vjerojatno čitali u medijima. Od Jelene Karleuše u “celofan haljini” do rekreacije videospota MC Stojana i grupe Hurricane.

POGLEDAJTE 1. EPIZODU 'PETKOMANIJE': Kako se radi profesionalna maska za Noć vještica?

U priču tu i tamo uključi mamu Katicu, domaćicu i super ženu iz Sopa Bukevskog kraj Velike Gorice. Ukratko, gdje god se pojavi, voditelj Dalibor Petko napravi show, a sad će to raditi i u suradnji s 24sata. “Petkomanija” na svim našim platformama - YouTubeu, Facebooku, na 24sata.hr, Instagramu i Tik Toku kreće u subotu, a Petko nam je otkrio tko će mu se još pridružiti u serijalu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- U novom showu na platformama 24sata spremam razne transformacije i izazove, naglasak je na zabavi i na tragu je onog što radim na društvenim mrežama isključivo iz hobija - rekao je Petko. U prvoj epizodi radio je transformaciju za Noć vještica.

-  Mašo, koji nam je ovo Halloween? - pitao je svoju vizažisticu s kojom surađuje već godinama.

- Imam osjećaj da je stoti - našalila se. Ovoga puta 'meta' Dalibora Petka za transformaciju nije bila poznata 'faca', već ga je inspirirao srednji vijek. Radi se o takozvanim doktorima protiv kuge koji su nosili zaštitna odijela u nadi da će se zaštiti od zloćudne bolesti. Kuga je tad harala svijetom, a liječnici koji su brinuli o oboljelom puku, nosili su 'čudne' maske. Inspiriran trenutačnom situacijom, Petko se na jedan dan odlučio vratiti u prošlost. Postao je doktor protiv kuge, a transformaciju pogldajte na ovdje. 

U daljnjim epizodama pridružit će mu se i “luda” familija - mama, mamine prijateljice i tata.

- Mama je okupila još dvije prijateljice i za 24sata pripremamo nove transformacije. Divna, Barbara i Katica su postava još od ‘Tuturutu’, a sad su tu još Štefica i Đurđa. To su njezine prijateljice iz Velike Gorice. Ponukan našom transformacijom u Grubnićeve te klan Jenner-Kardashian, sinulo mi je da bih i njih mogao uključiti u ovaj projekt. To su ‘cure’ od akcije, vole se zabavljati, idu na druženja umirovljenika. Vole plesati, vole život i uživati... - rekao je.

Video u kojem rekreiraju scene iz spota MC Stojana i Hurricane prenijeli su doslovce svi mediji u regiji, a mama i njezina ekipa najviše su se oduševile kad su svoje fotografije ugledale u novinama. Kako bi proslavili, cure su s Petkom otišle na ćevape, a on im je tad čitao komentare ispod videa.

Ekipa iz Novog Čiča, Bukevja, Čičke Poljane i Jagodnog pojavit će se u nekoliko epizoda u “Petkomaniji”, a njihov mentor Petko oduševljen je koliko su spontane i uvijek spremne na zabavu. Petko je na ideju o transformacijama došao nakon sudjelovanja u showu “Tvoje lice zvuči poznato”. Prije tri godine napravio je nekoliko njih, ali je odustao od objavljivanja. U prošlotjednoj emisiji showa, koja se snimala netom prije karantene zbog pandemije, gostovao je kao Catherine Zeta-Jones. I to je trenutak koji mu je vratio strast. Pozitivan odjek na društvenim mrežama nakon prve transformacije u Karleušu potaknuo ga je da nastavi, a uslijedili su i komentari svih poznatih iz regije u koje se transformirao.

- U voditeljskom poslu sam profesionalac i to mi je prioritet, ali drago mi je da u ‘Petkomaniji’, kao i na društvenim mrežama, mogu pokazati kreativu koju toliko dugo držim u sebi - objasnio.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Transformacija Dalibora Petka 05:34

Serijal “Petkomanija” dio je jesenske sheme 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA. Gledatelje očekuju uzbudljive transformacije i izazovi, a sve pratite na YouTube kanalu 24sata, Facebooku 24sata, na 24sata.hr te na Instagramu i Tik Toku.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 100
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang