To je to što me zanima!

Pijani mladić (18) automobilom je pokosio zaštitara u kućici

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
OPASNOST ZA VOLANOM Vozač Kije Pride zaletio se u kućicu u kojoj je bio zaštitar (64) koji radi na osiguranju Hrvatske narodne banke. U nesreći je lakše ozlijeđen
Vidi originalni članak

Probudio me glasan udarac, kao da je nešto eksplodiralo. Izašla sam na balkon i vidjela auto na nogostupu. Jednog mladića su morali izvući jer nije mogao sam izaći, kaže očevitkinja nesreće u Zagrebu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon divljaka za volanom Mercedesa i BMW-a proteklih dana, u petak je vozač Kije Pride zagrebačkih registracija nastavio divljanje po zagrebačkim cestama. Mladić (18) je jučer oko 2 sata velikom brzinom uletio u pješačku zonu kod Hrvatske narodne banke. Ušao je u Martićevu ulici, te je kod kućnog broja 5 izgubio kontrolu.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naletio je na metalni stup javne rasvjete, a zatim je udario u kućicu u kojoj je bio zaštitar (64) koji radi na osiguranju Hrvatske narodne banke. Od siline udarca kućica se raspala. Nakon što je udario u zaštitarsku kućicu, nije više imao kontrolu nad automobilom te je naletio na zid zgrade, a zatim se od siline udarca zarotirao, udario u metalne stolice kafića i završio u zidu. Na mjesto nesreće odmah je stigla Hitna pomoć, policija i vatrogasci. Liječnici su ozlijeđenog zaštitara stavili u nosila te ga odvezli u bolnicu gdje su mu utvrdili lakše ozlijede. Vozač automobila je izašao, dok je njegov suvozač (19) ostao zarobljen. Njega su izvukli zagrebački vatrogasci koji su morali rezati lima automobila kako bi ga izvukli. Policija je privela vozača. Napuhao je 1,38 promila te je odveden u stanicu na triježnjenje. Nakon što se otrijeznio, odveden je sucu prekršajnog suda u Zagrebu koji mu je izrekao odgovarajuću kaznu zbog pijane vožnje, uništenja imovine i dovođenja u opasnost.

Idi na 24sata

Komentari 141

  • scoo_1 12.08.2018.

    koliku mu je kaznu odredio cirkus(sud)?

  • 11.08.2018.

    Oca mi pravo ga je stisnuo

  • Čavoglavi Hrvat 11.08.2018.

    Muskima zabraniti voznju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare