To je to što me zanima!

Plesačica Walme otkrila je na 'Poligrafu': 'Obožavam Davora Garića, izuzetno je atraktivan'

Nova sezona 'Poligrafa' ponovno će šokirati gledatelje. Na vruću stolicu, oči u oči s detektivom, spojena na detektor laži, atraktivna hrvatska plesačica Valentina Walme otkrila je sve svoje tajne
Vidi originalni članak

Poligrafsko ispitivanje za atraktivnu plesačicu Valentinu odmah u početku nije krenulo u dobrom smjeru. Nakon početnih testnih pitanja i jednog istinitog odgovora, detektor laži je razotkrio Valentinu. Walme je pala na pitanju smatra li se influencericom.

POGLEDAJTE VIDEO: Poligraf s Valentinom Walme

Kako je ispitivanje prolazilo, napetost je sve više rasla. Udaranje prstima o stol, zastajkivanje i zbunjenost na licu bilo je primjetno kod Valentine kako su pitanja postajala sve 'sočnija'. Posebno je zastala na pitanju je li joj ikad puknuo kostim tijekom nastupa i otkrio previše. Bježao joj je osmijeh, a onda je izustila:

- Show ne staje, izglumim malo, profesionalac sam - nasmijala se Walme i objasnila detektivu da se često takve stvari mogu dogoditi zbog brzih presvlačenja.

Lijepu Valentinu publika je najviše upoznala u showu 'Ples sa zvijezdama'. Mamila je uzdaha u koreografijama s voditeljem Davorom Garićem (39) u prošlogodišnjoj sezoni showa. Na poligrafskom ispitivanju otkrila je i je li joj on bio nešto više od samo plesnog partnera.

- Garić je izuzetno privlačan muškarac. Visok je, brine se o svom tijelu, brine se o svom zdravlju, inteligentan je i humorističan. Obožavam ga - otkrila je Walme našem ispitivaču.

Prije sedam godina u istom showu nastupala je s glumcem Jankom Popovićem Volarićem (40). Nastupala je i kao plesačica na Severininoj turneji, a pažnju je mamila i kao plesačica na nastupima Jale Brata i Bube Corellija te srbijanske pjevačice Nataše Bekvalac. No, Walme je ipak otkrila tko joj je najdraži partner.

- Brat Alen mi je najveća podrška u karijeri. Svađali smo se i tukli zbog plesa, ali sada smo najbolji prijatelji - rekla je Walme.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Valentina nije izbjegla ni pitanja o privatnom životu. Našem ispitivaču je otkrila je li u vezi, a šokirala su je i pitanja o tome je li imala aferu s kolegom s posla, jesu li su joj se upucavali tijekom plesačkih nastupa te bi li se podvrgnula estetskim operacijama.

- Ne pričam puno o svom privatnom životu pa bih voljela da tako i ostane - rekla je Valentina nakon što je slagala na pitanju ima li trenutno dečka.

Cijelu epizodu 'Poligrafa' pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

Poligrafsko ispitivanje provodi se bez prisutnosti kamera i drugih osoba u prostoriji, a radi ga profesionalni detektiv. Mjeri se disanje, trbušno i prsno, krvni tlak po dva parametra, broj otkucaja srca, elektrodermalna aktivnost (promjena otpora kože) i prokrvljenost sve kako bi doznali govori li osoba istinu ili laže. Poligrafsko ispitivanje proveo je dipl. krim. Željko Grgurić u detektivskoj agenciji Di-Dext. Epizoda je snimljena nakon provedenog istraživanja i dobivenih odgovora.

 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • tajnamoja 31.10.2020.

    Davor Garić je baš ok lik.

  • 31.10.2020.

    Brate, čovjek pretjerao sa zubima. Tko mu je to savjetovao i napravio? Osmijeh i cijelo lice su zubi. Bljesak.

  • psilajuu 31.10.2020.

    Hahaha zubi blješte na kilometar. Neprirodno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare