Obavijesti

Video

Komentari 21

Plesačica Walme otkrila je na 'Poligrafu': 'Obožavam Davora Garića, izuzetno je atraktivan'

Plesačica Walme otkrila je na 'Poligrafu': 'Obožavam Davora Garića, izuzetno je atraktivan'
3

Nova sezona 'Poligrafa' ponovno će šokirati gledatelje. Na vruću stolicu, oči u oči s detektivom, spojena na detektor laži, atraktivna hrvatska plesačica Valentina Walme otkrila je sve svoje tajne

VIDEO

Poligrafsko ispitivanje za atraktivnu plesačicu Valentinu odmah u početku nije krenulo u dobrom smjeru. Nakon početnih testnih pitanja i jednog istinitog odgovora, detektor laži je razotkrio Valentinu. Walme je pala na pitanju smatra li se influencericom.

POGLEDAJTE VIDEO: Poligraf s Valentinom Walme

Kako je ispitivanje prolazilo, napetost je sve više rasla. Udaranje prstima o stol, zastajkivanje i zbunjenost na licu bilo je primjetno kod Valentine kako su pitanja postajala sve 'sočnija'. Posebno je zastala na pitanju je li joj ikad puknuo kostim tijekom nastupa i otkrio previše. Bježao joj je osmijeh, a onda je izustila:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Show ne staje, izglumim malo, profesionalac sam - nasmijala se Walme i objasnila detektivu da se često takve stvari mogu dogoditi zbog brzih presvlačenja.

Lijepu Valentinu publika je najviše upoznala u showu 'Ples sa zvijezdama'. Mamila je uzdaha u koreografijama s voditeljem Davorom Garićem (39) u prošlogodišnjoj sezoni showa. Na poligrafskom ispitivanju otkrila je i je li joj on bio nešto više od samo plesnog partnera.

- Garić je izuzetno privlačan muškarac. Visok je, brine se o svom tijelu, brine se o svom zdravlju, inteligentan je i humorističan. Obožavam ga - otkrila je Walme našem ispitivaču.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I don’t know what’s tighter, our clothes or our friendship 💙

A post shared by Tina Walme LaTina (@walme.tina) on

Prije sedam godina u istom showu nastupala je s glumcem Jankom Popovićem Volarićem (40). Nastupala je i kao plesačica na Severininoj turneji, a pažnju je mamila i kao plesačica na nastupima Jale Brata i Bube Corellija te srbijanske pjevačice Nataše Bekvalac. No, Walme je ipak otkrila tko joj je najdraži partner.

- Brat Alen mi je najveća podrška u karijeri. Svađali smo se i tukli zbog plesa, ali sada smo najbolji prijatelji - rekla je Walme.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Valentina Walme na Poligrafu 09:52

Valentina nije izbjegla ni pitanja o privatnom životu. Našem ispitivaču je otkrila je li u vezi, a šokirala su je i pitanja o tome je li imala aferu s kolegom s posla, jesu li su joj se upucavali tijekom plesačkih nastupa te bi li se podvrgnula estetskim operacijama.

- Ne pričam puno o svom privatnom životu pa bih voljela da tako i ostane - rekla je Valentina nakon što je slagala na pitanju ima li trenutno dečka.

Cijelu epizodu 'Poligrafa' pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

Poligrafsko ispitivanje provodi se bez prisutnosti kamera i drugih osoba u prostoriji, a radi ga profesionalni detektiv. Mjeri se disanje, trbušno i prsno, krvni tlak po dva parametra, broj otkucaja srca, elektrodermalna aktivnost (promjena otpora kože) i prokrvljenost sve kako bi doznali govori li osoba istinu ili laže. Poligrafsko ispitivanje proveo je dipl. krim. Željko Grgurić u detektivskoj agenciji Di-Dext. Epizoda je snimljena nakon provedenog istraživanja i dobivenih odgovora.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang