To je to što me zanima!

Pobjednica 'Zvijezda' snimila je spot s poznatim influencerom

Jessica Atlić-McColgan, 19-godišnja pobjednica popularnog pjevačkog showa 'Zvijezde', izbacila je novi spot i pjesmu koju je snimila s youtuberom LayZjem, a koju upravo možete premijerno poslušati
Vidi originalni članak

Pjesma 'Gubim kontrolu' spoj je repa i modernog pop zvuka, a Jessicin glas mnogima će se svidjeti zato što je nježan, no u isto vrijeme i snažan te zanimljiv.

POSLUŠAJTE PJESMU:

Inače, Jessicu je publika upoznala još u showu 'Zvijezde', a ova mlada nada glazbene scene otada je objavila nekoliko dobrih pjesama. 

Debitantski singl 'Propuštene šanse' Jessica je izbacila početkom 2018. godine, a na pjesmi je surađivala s Ivanom Dečakom iz popularne 'Vatre'. Ivan je napisao i glazbu i tekst za njezinu debitantsku pjesmu.

- Dugo smo tražili pravu pjesmu s kojom ću se predstaviti. Cijeli proces stvaranja i snimanja bio je dug, zabavan i jedno sasvim novo iskustvo koje će imati posebno mjesto u mom sjećanju, izjavila je tada Jessica za RTL, u čijem je showu i pobijedila, a osim pjesama na hrvatskom jeziku, snima i pjeva i na engleskom.

Pjeva i na engleskom jeziku

U finalu 'Zvijezda' Jessica je pobijedila nakon izvedbe pjesme 'Make You Feel My Love' glazbene dive Adele, a i sama je izbacila nekoliko pjesama na engleskom jeziku.

Obožava putovati i plesati

U slobodno vrijeme Jessica, osim u glazbi, uživa i u plesu, odlazi na zumbu, a redovito i putuje, još od malih nogu.

Rođena je u Kolumbiji, živjela je u raznim europskim zemljama, a turistički je također jako puno putovala. To joj je zanimljivo zato što na putovanjima upoznaje zanimljive ljude, kulture i arhitekturu, a o ovoj 19-godišnjoj talentiranoj pjevačici i avanturistici zasigurno ćemo još mnogo toga čuti.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • LOVAC NA PINOKIJE 23.06.2019.

    Influenca, influencer - znači tip je gripozan

  • darkindigo 21.06.2019.

    Tko su ti ljudi i zašto imaju tako puno kupljenih subova i lajkova ?:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare