To je to što me zanima!

Podivljali klokan napao obitelj, ženi slomio rebra i ogrebao je

Australski zaštitnici divljih životinja stradali su kad ih je napao klokan u Millmerranu, koji je oko 80 kilometara udaljen od Toowoombae u australskom Queenslandu
Vidi originalni članak

Linda Smith (64) i njezin suprug Jim hranili su klokane koji žive na sušnom području Queenslanda, kad je jedan od njih, velik 1.82 metra, krenuo prema Jimu.

- Mislila sam da je to Golly Gosh, jedan od klokana kojega smo odgojili - rekla je Linda. No, onda je klokan krenuo prema Jimu.

- Srušio ga je na tlo i nije silazi s njega - priča Linda koja je zgrabila metlu da obrani supruga no nakon toga je klokan krenuo prema njoj. Izbio joj je metlu iz ruke i napao je.

ZARADIO POSJEKOTINE Klokan upao u kuću: Razbio je prozor, lomio sve pred sobom

- U pomoć mi je pritekao sin koji je klokana udario lopatom po glavi. Nakon toga je životinja pobjegla - zaključila je Linda kojoj je sin spasio život.

Upravo je ona najteže stradala u ovom napadu. Dok je njezin suprug zadobio samo ogrebotine, njoj je klokan ozlijedio pluća, slomio rebra, ogrebao ruke i noge te nanio mnoge unutarnje ozljede.

NAVUKLI SE NA 'SLATKIŠE' 'Udaraju ih': Klokani ovisnici o mrkvama počeli napadati ljude

Odvezena je u bolnicu i hitno je operirana.

- Ovakav napad nisam vidio nikad tijekom 30 godina rada u bolnici - rekao je jedan od bolničara koji je svjedočio Lindinim ozljedama.

Unatoč ovom incidentu, Linda i dalje voli klokane. Ne želi da ih se lovi i ubija, a ovo što im se dogodilo smatra izoliranim incidentom.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • evolet71 15.10.2018.

    Pa koja je od ovih klokana žena?

  • Motika_1 15.10.2018.

    Jadan klokan.

  • sol 15.10.2018.

    Kad je vidio bradonju uh? brijte brade, pocece vas strsljenovi, sd neka is, moda sve bradato, uhvatila ih neka frustracija!

Komentiraj...
Vidi sve komentare