To je to što me zanima!

Trener Edo iz Života na vagi otkrio da i on priprema pizzu i burgere djeci

Poznati domaći trener iz reality showa Život na vagi, Edin Mehmedović, otkriva brojne tajne prehrane, ali i pojedine detalje iz privatnog života. Pogledajte intervju na YouTube kanalu i Videoteci 24sata.
Vidi originalni članak

Nakon završene sezone reality showa Život na vagi, domaći trener Edin Mehmedović voli se okrenuti obitelji i treniranju. Emotivan na svaki dio showa iz kojeg uvijek nešto novo nauči, a ove mu se godine bilo jako teško rastati od Luke, motiviranog dečka koji je ispao u prvom tjednu emisije.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Otkriva kako prebroditi fazu prejedanja tijekom blagdana i kako se vratiti u formu.  

- Nedostatno kretanje tijekom praznika je glavnih okidač. Prosječna osoba trebala bi svaki dan trenirati barem 60 minuta. To ne mora biti teretana, već hodanje - otkriva Edin.

- Jako nam je smanjena aktivnost tijekom ovih dana, samo tražimo poklone i kuhamo. Puno vremena potrošimo oko pripreme, a onda nemamo vremena i motivacije da budemo fizički aktivni - nadodaje. 

Smatra da nije problem u hrani, nego odkud ta hrana dolazi.

- Ja ću vrlo rado doma svojoj djeci pripremiti pizzu i burger, ako radimo to kontrolirano i znamo od kuda dolazi ta hrana - prepričava Edin. 

Za njegovu obitelj, Božić je dan odmora. Na božićno popodne se šetaju, a dan nakon Božića, na Štefanje, odlazi na dugu aktivnost poput planinarenja. Otkriva da njegova obitelj više ne jede toliko puno tijekom Badnjaka i Božića.   

- Shvatili smo da je druženje najbitnije. Isto tako pazimo da je hrana na stolu zdrava i kvaliteta - otkriva Edin. 

Što još preporučuje i kako ostati zdrav za vrijeme blagdana pogledajte u velikom intervju na YouTube kanalu i Videoteci 24sata.

Veliki intervju s Edinom Mehmedovićem kao i ostali sadržaj ORIĐIĐI produkcije možete pogledati na YouTube kanalu 24sata te Videoteci 24sata, a pratite nas i na društvenim mrežama- Facebook-u, Instagramu i TikToku. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • sircus 16.12.2022.

    edo...majka

  • arow 16.12.2022.

    Edo nema Bozić

  • JensenColt 16.12.2022.

    A za bajram!?!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare