Obavijesti

Video

Komentari 8

Trener Edo iz Života na vagi otkrio da i on priprema pizzu i burgere djeci

Trener Edo iz Života na vagi otkrio da i on priprema pizzu i burgere djeci
1

Poznati domaći trener iz reality showa Život na vagi, Edin Mehmedović, otkriva brojne tajne prehrane, ali i pojedine detalje iz privatnog života. Pogledajte intervju na YouTube kanalu i Videoteci 24sata.

VIDEO

Nakon završene sezone reality showa Život na vagi, domaći trener Edin Mehmedović voli se okrenuti obitelji i treniranju. Emotivan na svaki dio showa iz kojeg uvijek nešto novo nauči, a ove mu se godine bilo jako teško rastati od Luke, motiviranog dečka koji je ispao u prvom tjednu emisije.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Otkriva kako prebroditi fazu prejedanja tijekom blagdana i kako se vratiti u formu.  

- Nedostatno kretanje tijekom praznika je glavnih okidač. Prosječna osoba trebala bi svaki dan trenirati barem 60 minuta. To ne mora biti teretana, već hodanje - otkriva Edin.

- Jako nam je smanjena aktivnost tijekom ovih dana, samo tražimo poklone i kuhamo. Puno vremena potrošimo oko pripreme, a onda nemamo vremena i motivacije da budemo fizički aktivni - nadodaje. 

Smatra da nije problem u hrani, nego odkud ta hrana dolazi.

- Ja ću vrlo rado doma svojoj djeci pripremiti pizzu i burger, ako radimo to kontrolirano i znamo od kuda dolazi ta hrana - prepričava Edin. 

Za njegovu obitelj, Božić je dan odmora. Na božićno popodne se šetaju, a dan nakon Božića, na Štefanje, odlazi na dugu aktivnost poput planinarenja. Otkriva da njegova obitelj više ne jede toliko puno tijekom Badnjaka i Božića.   

- Shvatili smo da je druženje najbitnije. Isto tako pazimo da je hrana na stolu zdrava i kvaliteta - otkriva Edin. 

Što još preporučuje i kako ostati zdrav za vrijeme blagdana pogledajte u velikom intervju na YouTube kanalu i Videoteci 24sata.

Veliki intervju s Edinom Mehmedovićem kao i ostali sadržaj ORIĐIĐI produkcije možete pogledati na YouTube kanalu 24sata te Videoteci 24sata, a pratite nas i na društvenim mrežama- Facebook-u, Instagramu i TikToku. 

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno