To je to što me zanima!

Posao iz snova: 'Plaćaju me da jedem pizzu. Pa tko bi to odbio'

Fetiš 'feederism' erotizira uživanje u hrani i debljanje. Ima sve više poklonika. Među njima su i Amerikanke Kenna i Amanda koje se debljaju za svoje obožavatelje
Vidi originalni članak

Kenna Blake (22) iz Massachusettsa ima 160 kg i zarađuje 50 kuna po minuti jedući brzu hranu ispred kamere u donjem rublju ili gola. Plaćaju je njezini obožavatelji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za razliku od djetinjstva kad je, kako kaže, bila žrtva bullynga, Kenna je sad zadovoljna svojim životom. Jedna je od predstavnica zadovoljavanja fetiša hranjenja i poziranja pred kamerama - 'feederisma'.

Prije dvije godine je odlučila snimati videa i objavljivati ih na svojim kanalima. 

- Plaćaju me da jedem pizzu. Prilično sam sigurna da je to mnogim ljudima posao iz snova - ponosno je izjavila.

Jede sve što obožavatelji zatraže od nje - od lubenice do tacosa.

- Sretna sam što sam pronašla zajednicu u kojoj nije grijeh biti velik. U školi su mi govorili da ništa ne vrijedim no ipak nisu imali pravo. Očito nešto vrijedim kad me ljudi plaćaju da radim ono što vole - rekla je.

Ispunjavaju želje obožavateljima i odlično zarađuju

Kenna je neko vrijeme tijekom školovanja pokušala i smršaviti no bez uspjeha. Nakon toga je prihvatila svoj izgled i odlučila uživati u njemu.

- Nakon što sam završila školu prvi put sam čula za fetiš hranjenja. Uskoro sam shvatila da postoji cijela jedna zajednica fetišista. Pokrenula sam vlastitu stranicu i upoznala se s ljudima koji rade sličan posao - opisala je svoje početke u ovom poslu.

Sličnim poslom se bavi i Amerikanka Amanda Faye (25). Ima 210 kilograma i zarađuje bogatstvo. Naplaćuje ljudima da je gledaju kako kako pije gazirana pića i jede. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve objavljuje na stranici Feabie, društvenoj mreži za ljude koji uživaju u hrani i pretilosti. Gledatelji plaćaju 65 kuna za pristup videima, 130 kuna za njezin Snapchat i 325 kuna za video poziv. 

Snimi tri videa dnevno, a gledateljima koji plate više ispunjava posebne zahtjeve.

- Jedan muškarac mi je platio da polugola pojedem 13 krušaka i popijem kokosovo mlijeko - rekla je. Na Instagramu ima više od 50 tisuća pratitelja. 

Kaže kako dnevno dobiva puno negativnih reakcija, ali je našla način da to okrene u pozitivu. 

- Vrlo sam pozitivna žena pa to jednostavno ignoriram ili ostavim zaigran komentar - kaže.

Prije nekoliko godina je izgubila 40 kg, ali joj se to nije svidjelo. 

- Fizički i psihički se puno bolje osjećam kad sam veća - objasnila je Amanda.
 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 09.06.2019.

    Ja bi odbila

  • 04.03.2019.

    kakvi bolesnici,a vi glupače necete dozivit 50 godina ,neznam jel to jadnije il ovi jadnici sta ih placaju i drkaju na to sto ona pojede 13 krušaka il 2 pizze odjednom hahahah

  • PraznaSlama_1 01.03.2019.

    I kaj radi sa tim navodnim bogatstvom kad se ne moze ni pokrenut da bi ga koristila i uzivala u njemu. Do 40e ce bit vec sva pljesniva

Komentiraj...
Vidi sve komentare