To je to što me zanima!

'Poštuj moju mamu!': Radnica u restoranu pretukla mušteriju

Objavljena je šokantna snimka na kojoj se vidi kako je djelatnica McDonald's-a brutalno pretukla mušteriju nakon što je ova navodno zatražila besplatni sok. A kad ga nije dobila, počela se agresivno ponašati
Vidi originalni članak

Video ove divlje svađe u poznatom američkom lancu brze prehrane objavljen je na Facebooku, ali točno mjesto i vrijeme gdje i kad se dogodilo, nije poznato. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ovo se dogodilo u McDonald's-u. Gospođa je tražila da joj se čaša napuni besplatnim sokom, a djelatnica je zatvorila aparat za sok i nije joj ga željela natočiti - stoji u objavi na Facebooku uz ovaj video.

Na snimci se može vidjeti kako žena baca djelatnici shake u glavu, nakon čega ova gubi strpljenje i kreće u brutalan fizički obračun. Mušterija je djelatnicu u jednom trenutku udarila tacnom u glavu, a kasnije je na nju čak podignula i stolicu.

Žene su jedva razdvojene jedna od druge, a u smirivanju strasti sudjelovali su i ostali djelatnici restorana, kao i mušterije koje su se našle u blizini.

Osim fizičkog nasilja, dominiralo je i ono verbalno jer se čulo kako psuju jedna na drugu. Djelatnica je u jednom trenutku rekla: ‘Moja mama nije mrtva, poštuj moju mamu’, iako nije jasno na što se točno referira.

U jednom trenutku, nakon još nekoliko uvredljivih riječi, ali napokon bez udaraca, dvije žene su se nekako smirile i situacija je napokon dovedena pod kontrolu.

Idi na 24sata

Komentari 89

  • Mario Rob 27.07.2018.

    adminu zasto sam ja dobio Zuti karton a napisao sam normalni komentar bez ikakvog vrijedanja

  • 27.07.2018.

    Užasno :(

  • kicami 27.07.2018.

    dobila je "besplatnu porciju"....!

Komentiraj...
Vidi sve komentare