To je to što me zanima!

Posvojena Koreanka Julie: U Zagrebu sam pronašla sreću

Julie Delmet ima 28 godina i trenutno živi u Hrvatskoj. Rođena je u Seoulu, u Južnoj Koreji, a kada je napunila 7 mjeseci posvojio ju je par iz Francuske. Danas radi kao lektorica francuskog jezika i uživa u Zagrebu.
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO:

Kad su je posvojili imala je 7 mjeseci. Njena majka je ostala trudna kada je imala 18 godina, a kad je otac za to saznao, odlučio ju je napustiti. Tada je Južna Koreja bila u pomalo delikatnoj ekonomskoj situaciji pa ju je majka odlučila dati na posvajanje jer tada pobačaj još nije postao praksa. U Francusku je stigla kada je imala 17 mjeseci, a uz to nije ni znala tko su joj biološki roditelji. Kaže kako su njeni posvojitelj poprilično liberalni što se tiče te teme, te da to nikada nije bio tabu u njihovom kućanstvu.

Prije dvije godine došla je u Zagreb jer je vidjela da se u Hrvatskoj traži lektorica francuskog. 'Hrvatska je zemlja koja me oduvijek privlačila, dok sam živjela u Pragu sam se prijavila i dobila posao. Volim svoj posao kao i život u Zagrebu. Mislim da je grad iznimno lijep te meni jako odgovara. Iako je glavni grad, ujedno je iznimno intiman. Ljudi su simpatični, grad je miran i ugodan.'

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • jožek2 23.05.2017.

    Ljepo je živjeti u Zagrebu sa Francuskom plaćom.

  • Bezobraznik 23.05.2017.

    Skoro svatko je dobrodošao

  • OrcaPerestrojka 23.05.2017.

    U Zagrebu je stalno gužva na Trgu i na ilici i sve puno lijenčina ušminkanih na špicama. Užas. Hvala Bogu da postoji Cmrok, Dubravkin put, Šestinski dol, Sljeme itd.

Komentiraj...
Vidi sve komentare