To je to što me zanima!

'Pretukao me, kćer mi nazvao kur***, a unuka je to gledala...'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Žena (62) koja se iz Zagreba s unukom (4) vozila za Split, a vozač ju je pretukao jer je u bus unijela komad pizze, povraća, slabo vidi na jedno oko i otežano diše. Unuka joj zbog stresa ne spava već dvije noći
Vidi originalni članak

Sinoć sam bila na Hitnoj do tri sata ujutro. Morala sam potražiti liječničku pomoć jer sam neprestano povraćala. Na području štitnjače mi je od udarca nogom izbila kvrga. Osjećam pritisak u prsima i teško dišem, ali rekli su mi da su to posljedice udaraca - rekla je žena (62) čiji su podaci poznati redakciji.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

STRAVA U SPLITU Vozač busa pretukao putnicu: 'Udarao me šakama po glavi...'

'Tužit ću vozača autobusa'

Dodala je da će tužiti vozača autobusa tvrtke Autopoduzeće Imotski koji ju je napao u četvrtak oko 22 sata na Autobusnom kolodvoru u Splitu.

Žena tvrdi da je sukob između njih počeo još u Zagrebu kad se s unukom (4) ukrcavala u bus. Vozač joj je navodno prigovorio što je unijela komad pizze za dijete i vrećicu u kojoj je bila odjeća za unuku i lutke.

- Rekao mi je da će dijete sve uprljati i da će onda on morati sve počistiti, a za vrećicu je inzistirao da je stavim u prtljažnik skupa s koferom. To nije dolazilo u obzir jer sam u toj vrećici imala rezervnu odjeću za unuku i lutku da joj ne bude dosadno na putu - rekla je pretučena žena. Međutim, nakon dolaska na odredište, odnosno u Split gdje je ženu dočekala kćer, sukob je eskalirao. 

'Kćeri je rekao da je kur**, a mene počeo udarati nogom'

- Vozač se okomio na moju kćer kojoj sam se odmah požalila da nas je maltretirao. Kćerki je čim mu se obratila rekao da je k***, a mene je počeo udarati nogom. Kad me zadnji put udario, odletjela sam nekoliko metara i ostala ležati na podu. On je ušao u autobus, pokazao mi srednji prst, zatvorio vrata i otišao - očajna je žena. Kaže da joj je jedna putnica ostavila broj mobitela i obećala joj svjedočiti protiv vozača na sudu. Došla je i policija koja nam je potvrdila da je kriminalistička obrada u tijeku. Tvrde da se zasad ženine ozlijede vode kao lakše, ali da će možda dići prijavu i za nanošenje teških ozljeda.

Vozač busa dobio otkaz

U Autopoduzeću Imotski potvrdili su cijelu priču i dodali da su nasilnom vozaču odmah uručili otkaz. 

'Unučica mi je istraumatizirana'

- Najgore mi je zbog unučice koja je morala sve to gledati. Istraumatizirana je i nije spavala dvije noći - rekla je žena koja će uskoro unajmiti odvjetnike i pripremiti se za tužbu. 

Idi na 24sata

Komentari 277

  • Jg 04.07.2018.

    Ne branin ja nasilje ali između redaka jasno piše da mu je stara pila krv na slamku od ZG do ST; moguće i nasrnila na njega.

  • Anaa2546 02.07.2018.

    Zeno draga vi ste stvarno ovo napuhali boze sacuvaj.. Hahahhaa sjebali covjeku posao a i tako malo dijete uciti da laze svaka cast ;)

  • fyurian 01.07.2018.

    Opasnih likova ovde jaj kud na mene ne naidje...kud na mene nije naisa ja bi mu pomoga tu zenu ispalit,cesto putujem autobusom i nosim hranu niko nikad nije reka ni rijeci sta sam jeo u autobusu....a ovi koji se od kuce ne micu junacine jaj sta na mene nije naisa,sta junacine da mu date 100 kuna???...Isto tako vise puta sam bija prisutan kad neke zene dozvoljavajuci sebi previse (jer misle zensko sam nece meni niko nista a ja mogu blebetat i rjesavat svoje frustracije) ispilaju sofera u najmanju ruku ko da je njihov bus...ova koza ocito nema nista od zivota osim frustracija pa je od Zagreba do Splita blebetala dok coviku nije puka film,a znam da nema nista od zivota jer jos misli proganjat covika sudom frustrirana baba....ako joj unuka ne spava to je bice jer se vozila s babom u autobusu pa ima nocne more od njenih prica...a poduzece je strasno stalo iza svog radnika,iz sabora ga ne bi izbacilo a oni odma isti dan iz poduzeca,kontaju ima zeljnih posla mozemo minjat...ovo je poziv svim frustriranim zenama kupite kartu i dodjite u autobus par sati se izivljavajte na soferima nesme vam nista ako nisu dosta soferi mozete natirat i putnike da pate jer moraju slusat idiotizme.....a jos jaci ovi malogradjani koji osudjuju primjere homoerektusa i povezuju ga s jednim krajem....idioti mogu u isti kos s frustriranim babama...KUPITE KARTE ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare