Obavijesti

Video

Komentari 277

'Pretukao me, kćer mi nazvao kur***, a unuka je to gledala...'

'Pretukao me,  kćer mi  nazvao kur***, a unuka je to gledala...'
7

Žena (62) koja se iz Zagreba s unukom (4) vozila za Split, a vozač ju je pretukao jer je u bus unijela komad pizze, povraća, slabo vidi na jedno oko i otežano diše. Unuka joj zbog stresa ne spava već dvije noći

VIDEO

Sinoć sam bila na Hitnoj do tri sata ujutro. Morala sam potražiti liječničku pomoć jer sam neprestano povraćala. Na području štitnjače mi je od udarca nogom izbila kvrga. Osjećam pritisak u prsima i teško dišem, ali rekli su mi da su to posljedice udaraca - rekla je žena (62) čiji su podaci poznati redakciji.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Pokretanje videa...

01:11
Vozač busa pretukao putnicu: 'Udarao me šakama po glavi...'
Vozač busa pretukao putnicu: 'Udarao me šakama po glavi...'

'Tužit ću vozača autobusa'

Dodala je da će tužiti vozača autobusa tvrtke Autopoduzeće Imotski koji ju je napao u četvrtak oko 22 sata na Autobusnom kolodvoru u Splitu.

Žena tvrdi da je sukob između njih počeo još u Zagrebu kad se s unukom (4) ukrcavala u bus. Vozač joj je navodno prigovorio što je unijela komad pizze za dijete i vrećicu u kojoj je bila odjeća za unuku i lutke.

- Rekao mi je da će dijete sve uprljati i da će onda on morati sve počistiti, a za vrećicu je inzistirao da je stavim u prtljažnik skupa s koferom. To nije dolazilo u obzir jer sam u toj vrećici imala rezervnu odjeću za unuku i lutku da joj ne bude dosadno na putu - rekla je pretučena žena. Međutim, nakon dolaska na odredište, odnosno u Split gdje je ženu dočekala kćer, sukob je eskalirao. 

'Kćeri je rekao da je kur**, a mene počeo udarati nogom'

- Vozač se okomio na moju kćer kojoj sam se odmah požalila da nas je maltretirao. Kćerki je čim mu se obratila rekao da je k***, a mene je počeo udarati nogom. Kad me zadnji put udario, odletjela sam nekoliko metara i ostala ležati na podu. On je ušao u autobus, pokazao mi srednji prst, zatvorio vrata i otišao - očajna je žena. Kaže da joj je jedna putnica ostavila broj mobitela i obećala joj svjedočiti protiv vozača na sudu. Došla je i policija koja nam je potvrdila da je kriminalistička obrada u tijeku. Tvrde da se zasad ženine ozlijede vode kao lakše, ali da će možda dići prijavu i za nanošenje teških ozljeda.

Vozač busa dobio otkaz

U Autopoduzeću Imotski potvrdili su cijelu priču i dodali da su nasilnom vozaču odmah uručili otkaz. 

'Unučica mi je istraumatizirana'

- Najgore mi je zbog unučice koja je morala sve to gledati. Istraumatizirana je i nije spavala dvije noći - rekla je žena koja će uskoro unajmiti odvjetnike i pripremiti se za tužbu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 277
VIDEO

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'
TKO JE KRIV?

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'

Nova epizoda Tko je kriv? govori o nesigurnim vožnjama po centru grada, što zbog rasporeda zgrada, ali i reklama, te kako se voziti u slučaju da koristite traktor...

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno