To je to što me zanima!

Pristala raditi burek i dobila 1000 kn: Mama će me se odreći

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U drugoj epizodi serijala "Kuharski bootcamp" nudili smo prolaznicima 1000 kuna da nam smotaju burek. Pogledajte kako se u tom pothvatu snašla studentica Veronika kojoj je ovo prvi burek u životu...
Vidi originalni članak

Studenticu Veroniku (21) uhvatili smo na ulici i dali joj priliku da osvoji 1000 kuna, a sve što je trebala napraviti je burek. Veronika vuče korijene iz Like, ali kaže kako ne zna raditi poznati balkanski specijalitet.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Kuham rijetko, doma mama kuha, a ja i sestra ne. Kada kuham to su većinom tjestenine s raznim umacima. Voljela bih unaprijediti svoje kulinarske vještine, mislim imam 21 godinu... uskoro udaja - rekla nam je Veronika.

Veronika je hrabro pristala na našu ponudu, a recept joj je pripremio chef Antonio Pecik (29), koji je njen kulinarski uradak na kraju i komentirao.

Prvi, a možda i najvažniji, dio pripreme bureka je napraviti dobru smjesu za tijesto. Veronika je dodala sve sastojke i počela mijesiti tijesto te shvatila da bi trebalo dodati vode.

- Sve mi se zalijepilo za prste. Ne znam je li to normalno. Dodat ću i brašna, bolje to nego da mi bude ljepljivo - zabrinula se Veronika, a Antonio, koji je profesionalni chef već deset godina s radom u restoranima diljem zemlje, u unutrašnjosti i na obali, je ipak preporučio da se to ne radi jer će smjesa postati pretvrda.

- Ajme mama će me se odreći, ne znam ni luk narezati - rekla je Veronika u jednom trenutku, a vi poslušajte Antonijeve savjete i pogledajte kroz koje je muke prolazila Veronika prilikom kuhanja u drugoj epizodi showa 'Kuharski bootcamp.'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ako želite sudjelovati u idućoj sezoni showa “Kuharski bootcamp”, a živite u jednom od ovih gradova: Zagreb, Rijeka, Zadar, Šibenik, Split, Dubrovnik te nemate iskustva u kuhanju, prijavite nam se na mail kuharskibootcamp@gmail.com.

U mailu obavezno pošaljite svoje podatke i kratki opis, te kontakt telefon.

Družimo se u novim kulinarskim avanturama!

Idi na 24sata

Komentari 10

  • sanja985 19.05.2021.

    kad je vec to u Hrvatskoj onda su mogli dat radit strukle,bucnica ili strudlu a ne bosansko jelo

  • 19.05.2021.

    Ebiga,samo burek sa sirom.

  • Vlad1234 18.05.2021.

    Burek od sira? 😁😁😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare