Obavijesti

Video

Komentari 10

Pristala raditi burek i dobila 1000 kn: Mama će me se odreći

Pristala raditi burek i dobila  1000 kn: Mama će me se odreći
5

U drugoj epizodi serijala "Kuharski bootcamp" nudili smo prolaznicima 1000 kuna da nam smotaju burek. Pogledajte kako se u tom pothvatu snašla studentica Veronika kojoj je ovo prvi burek u životu...

VIDEO

Studenticu Veroniku (21) uhvatili smo na ulici i dali joj priliku da osvoji 1000 kuna, a sve što je trebala napraviti je burek. Veronika vuče korijene iz Like, ali kaže kako ne zna raditi poznati balkanski specijalitet.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Kuham rijetko, doma mama kuha, a ja i sestra ne. Kada kuham to su većinom tjestenine s raznim umacima. Voljela bih unaprijediti svoje kulinarske vještine, mislim imam 21 godinu... uskoro udaja - rekla nam je Veronika.

Veronika je hrabro pristala na našu ponudu, a recept joj je pripremio chef Antonio Pecik (29), koji je njen kulinarski uradak na kraju i komentirao.

Prvi, a možda i najvažniji, dio pripreme bureka je napraviti dobru smjesu za tijesto. Veronika je dodala sve sastojke i počela mijesiti tijesto te shvatila da bi trebalo dodati vode.

- Sve mi se zalijepilo za prste. Ne znam je li to normalno. Dodat ću i brašna, bolje to nego da mi bude ljepljivo - zabrinula se Veronika, a Antonio, koji je profesionalni chef već deset godina s radom u restoranima diljem zemlje, u unutrašnjosti i na obali, je ipak preporučio da se to ne radi jer će smjesa postati pretvrda.

- Ajme mama će me se odreći, ne znam ni luk narezati - rekla je Veronika u jednom trenutku, a vi poslušajte Antonijeve savjete i pogledajte kroz koje je muke prolazila Veronika prilikom kuhanja u drugoj epizodi showa 'Kuharski bootcamp.'

Pokretanje videa...

Dali smo studentici 1000 kuna da smota burek | KUHARSKI BOOTCAMP 09:10

Ako želite sudjelovati u idućoj sezoni showa “Kuharski bootcamp”, a živite u jednom od ovih gradova: Zagreb, Rijeka, Zadar, Šibenik, Split, Dubrovnik te nemate iskustva u kuhanju, prijavite nam se na mail kuharskibootcamp@gmail.com.

U mailu obavezno pošaljite svoje podatke i kratki opis, te kontakt telefon.

Družimo se u novim kulinarskim avanturama!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!
'KULTURNEJA'

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!

Na JoomBoos YouTube kanalu izašla je prva epizoda našeg novog, superkul serijala 'Kulturneja' u kojem saznajemo gdje su najpopularnija i najfrekventnija mjesta u raznim gradovima diljem Europske unije.

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu
TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu

Najbolja hrvatska boksačica Ivana Habazin (34) prošla je trnovit put do svjetskih pojaseva, a 'odustala' je samo jednom u životu...
Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...