To je to što me zanima!

Probali su sarmu za 50 i onu za 18 kuna: 'Tu ima više kupusa od mesa i stvarno je prekisela...'

U novoj epizodi serijala 'Skupo vs. jeftino' JoomBoosovi influenceri Stella Smajić, Mattia Leonardelli, Raf the child i Andrea Pacadi isprobavali su sarme i procjenjivali koja je najskuplja, a koja najjeftinija
Vidi originalni članak

Meni se čini da ovdje ima više kupusa nego mesa. Isuse Kriste, što je ovo?, rekla je JoomBoosova influencerica Stella Smajić dok je načinjala sarmu koju je morala ocijeniti u novoj epizodi JoomBoosovog serijala 'Skupo vs. jeftino'. 

U ovoj epizodi isprobavanja i ocjenjivanja sarmi iz nekoliko zagrebačkih restorana i zalogajnica, Stelli su se pridružili još i Mattia Leonardelli, Andrea Pacadi te Rafaela poznatija kao Raf The Child. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Ne sviđa mi se kako ovo izgleda, uopće - rekla je Stella dok je, s ne baš oduševljenim izrazom lica, rastvarala kupus kako bi došla do mesa. Ona nije bila prva koja je kušala samo meso jer, ona baš kao i ostali, ne podnosi kiseli kupus. 

- Hejtat ćete me svi, ja vam moram skinuti ovo, ja ne volim zelje - dodala je Raf. 

- Ovo je katastrofa isto. Ovo je tako kiselo, kao da jedem kisele bombone - rekao je Mattia koji je bio apsolutno zgrožen jednom od sarmi.

- Ajmo se baciti na ovu za koju nemam pojma što je... Za tu mislim da je najjeftinija i mislim da je možda nekih 20 kuna - zaključila je Andrea. Njena procjena je bila gotovo pa točna jer sarma o kojoj govori košta 18 kuna. Najskuplja je, pak, koštala 50-ak kuna i okusom, teksturom i pripremom definitivno opravdala ovu visoku cijenu. Na nju su influenceri reagirali puno bolje.

Kako su JoomBoosovi influenceri reagirali na ostale sarme, pa i onu najskuplju, i kojoj su dali najbolju, a kojoj najgoru ocjenu, pogledajte u novom videu na JoomBoos YouTubeu i ostalim platformama, kao i na 24sata Oriđiđi Videoteci. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 11

  • _vatrogasac_ 30.11.2021.

    Hahahaha a jbt testa. Dali ste da vam ocjenjuju sarmu oni koji ju u životu nisu probali, vjerojatno su prije toga i googlali šta je to sarma 😂

  • More.sunce 29.11.2021.

    Ovo je generacija brze hrane a ne bakinih specijaliteta kao što je sarma!

  • bananeros 29.11.2021.

    I jaje na oko bi im bilo previše 🤘🤘

Komentiraj...
Vidi sve komentare