To je to što me zanima!

Programer Matija: 'Donedavno nisam koristio parfem ni dezić'

U prvoj epizodi 'Teorije modnog praska' nezaposleni student programiranja s dizajnerom Ivanom Friščićem traži idealnu modnu kombinaciju za razgovor za posao
Vidi originalni članak

Smatram da je stajling jako bitan na razgovoru za posao jer ako, primjerice, dođeš u majici s kapuljačom, teško da će te itko shvatiti ozbiljno. Trenutačno sam nezaposlen i treba mi vaša pomoć, rekao je Matija Akrap (27). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Prvi kandidat novog serijala Teorija modnog praska u potrazi je za idealnom kombinacijom s kojom će na razgovoru za posao osvojiti budućeg direktora ili direktoricu. 

- Uglavnom sam sam sebi stilista. Obučem ono što mi je čisto u ormaru. Šminker definitivno nisam, a ni sam ne znam u koju bih se kategoriju svrstao. Mišljenja drugih o mom outfitu ne uvažavam jer mi uvijek govore da sam stalno u crnome - rekao je Matija, koji studira programiranje i traži posao. Donedavno nije koristio parfem i dezodorans, ali je zbog 'negodovanja' prijateljice ipak odlučio popustiti. 

Voditeljica Ivana Šundov 'zapaprila' mu je zajedničku shopping avanturu. U pomoć je pozvala dizajnera Ivana Friščića, koji je najprije odlučio testirati Matijino znanje o modi.

Tek je izašao iz garderobe, a Ivanu se već 'smračilo'. Matija je na sivom sakou zakopčao oba gumba iako se to kosi s pravilima 'modnog bontona' te tako pao na testu.

- On je jednostavno čovjek kojem moda nije u prvom planu. Napravio je grešku. Na tom sakou se kopča jedino gornji gumb. Ako sako ima tri gumba, kopčaju se prva dva. U slučaju jednog gumba, kad sjedite, sako se otvara, a kad stojite, gumb je zakopčan - održao je Friščić Matiji modnu lekciju. 

Isprobao je tri odijela, a najviše mu se svidjelo ono posljednje. 

- Izgledam kao drugi čovjek - pomislio je dok se 'okretao' pred ogledalom. Nada se da će ta kombinacija biti dobitna i kod traženja posla. 

Matija, sretno!

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • jo2hn8ny 03.02.2019.

    A da je možda obukao neki ženski kompletić, dobro bi mu stajao uz tu njegovu "nemirnu" kosu. Momak ošišaj se i uzmi si komotnije odjelo i hlače.

  • Šljivar 02.02.2019.

    Koga briga za to

  • kojajeura 02.02.2019.

    Koji se sad ovo qurac?

Komentiraj...
Vidi sve komentare