To je to što me zanima!

Prošlo je točno tri godine od krvoprolića u redakciji u Parizu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
7. siječnja 2015. godine teroristi su napali redakciju satiričnog časopisa Charlie Hebdo. U napadu su puškama i granatama usmrtili 12 osoba. Dvojica su bili policajci
Vidi originalni članak

Odgovornost za napad preuzela je Al-Qaeda videom iz Jemena. Napali su redakciju satiričnog časopisa zbog ismijavanja Muhameda. Neviđeni udar na slobodu govora ujedinio je ljude širom svijeta u molitve za žrtve. Porukom Je suis Charlie, odnosno, Ja sam Charlie podsjetili su da je takav napad mogao biti usmjeren na bilo kojeg slobodnog čovjeka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 6

  • walterzenga 07.01.2018.

    afrički lojavci potepali anarhiste, koga briga. kad je obljetnica priklanog francuskog popa, samljevenih civila na londonskom mostu i ostalih nevinih ljudi

  • auto2222 07.01.2018.

    Kakva zalost zar je jedan francuz koi vridja ljude vrijedniji od 300 ubijenih Egipcana i 200 ranjenih u teroristickom napadu. Goria u paklu Charlie.

  • Morbius 07.01.2018.

    Eto poklali su ih ko stakore a oni opet po starom.Ako vec nesto radite onda napravite kompletnu cistku od vrha prema dnu.I jedno i drugo je bitno.Ako ne napravite kako treba niste nista napravili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare