To je to što me zanima!

Radila trbušnjake na šipki u Karlovcu pa bolno pala na leđa

Karlo nam je poslao video svoje prijateljice koji je nastao tijekom treninga. Karlo i njegova prijateljica htjeli su snimiti jednu vježbu. Scenarij videa je bio savršeno dogovoren, ali se uskoro dogodila neočekivana situacija.
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO:
 

Practice FAIL I Oops Croatia

Radi se o mojoj prijateljici tijekom jednog treninga. Kako se bavim YouTubeom i snimanjem, uglavnom snimam sportove. Došli smo do toga da mi prijateljica pomogne u jednom videu kako bih snimili neočekivanu scenu, rekao nam je Karlo koji nam je poslao snimku za Oops Croatia.

Karlo je dodao kako je sve bilo dogovoreno, ali nažalost ta vrhunska scena nikada nije bila ubačena u video. 

>>> Ako imate smiješni video pošaljite nam ga na mail mojvideo@24sata.hr za Oops Croatia. U mailu ostavite vaše podatke - ime, prezime i mjesto gdje je snimljen video. Kratko nam opišite o čemu se radi u videu i tko je glavni glumac ili glumica. Za svoju i tuđu simpatičnu sramotu koju je zabilježila kamera možete osvojiti i do 1000 kuna. Sretno i (ne)spretno! 

Ako ste propustili Oops Croatia video kompilaciju, pogledajte je ovdje:

Best funny fails | Weekly compilation #11 | Oops Croatia

Best of the Week 11 (April 2017). Every Sunday - new compilation! ▶︎ SUBSCRIBE for awesome Oops videos!: http://bit.ly/oops_subscribe ▶︎ Submit your video: mojvideo@24sata.hr Welcome to Oops Croatia! Enjoy in the hottest UGC videos from Croatia but also from videos across the whole web.

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Rimen 29.05.2017.

    Evo jos se smijem

  • Berger117 29.05.2017.

    čulo se kako je prozor razbila , jel u redu ? nije smješno ..;D

  • Blue sea 29.05.2017.

    Ovakve sprave imaju djeca u dvorištu vrtića i nisam čuo da je dijete palo s ovakve sprave. Dijete od 5 godina ima bolju kordinaciju tijela nego ova cura.

Komentiraj...
Vidi sve komentare