Obavijesti

Video

Komentari 6

Radila trbušnjake na šipki u Karlovcu pa bolno pala na leđa

Karlo nam je poslao video svoje prijateljice koji je nastao tijekom treninga. Karlo i njegova prijateljica htjeli su snimiti jednu vježbu. Scenarij videa je bio savršeno dogovoren, ali se uskoro dogodila neočekivana situacija.

VIDEO

POGLEDAJTE VIDEO:
 

Practice FAIL I Oops Croatia

Be careful - this can happen when you try to practice! Karlo sent us this funny practice fail of his friend. Karlo is a YouTuber, and his friend was recording a scene of a practice that was in their script. But, all in all, this practice turned out to be a total disaster.

Radi se o mojoj prijateljici tijekom jednog treninga. Kako se bavim YouTubeom i snimanjem, uglavnom snimam sportove. Došli smo do toga da mi prijateljica pomogne u jednom videu kako bih snimili neočekivanu scenu, rekao nam je Karlo koji nam je poslao snimku za Oops Croatia.

Karlo je dodao kako je sve bilo dogovoreno, ali nažalost ta vrhunska scena nikada nije bila ubačena u video. 

>>> Ako imate smiješni video pošaljite nam ga na mail mojvideo@24sata.hr za Oops Croatia. U mailu ostavite vaše podatke - ime, prezime i mjesto gdje je snimljen video. Kratko nam opišite o čemu se radi u videu i tko je glavni glumac ili glumica. Za svoju i tuđu simpatičnu sramotu koju je zabilježila kamera možete osvojiti i do 1000 kuna. Sretno i (ne)spretno! 

Ako ste propustili Oops Croatia video kompilaciju, pogledajte je ovdje:

Best funny fails | Weekly compilation #11 | Oops Croatia

Best of the Week 11 (April 2017). Every Sunday - new compilation! ▶︎ SUBSCRIBE for awesome Oops videos!: http://bit.ly/oops_subscribe ▶︎ Submit your video: mojvideo@24sata.hr Welcome to Oops Croatia! Enjoy in the hottest UGC videos from Croatia but also from videos across the whole web.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Reper Sajfer: 'Grše je najbolji hrvatski izvođač, imat ću duet s njim na svom novom albumu'
24 PITANJA

Reper Sajfer: 'Grše je najbolji hrvatski izvođač, imat ću duet s njim na svom novom albumu'

Poznati reper Sajfer odgovorio nam je na 24 pitanja. Otkrio nam je što priprema na novom albumu te koje je lekcije naučio u prošlosti. Video pogledajte na YouTube kanalu 24sata

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...