To je to što me zanima!

Reperi su pjesmom o uspjehu oduševili publiku: 'Mama je ponosna, čak je glumila u spotu'

Zagrebački reperi nedavno su izbacili pjesmu 'Mama'. Trojac Rap Ribery, Zembo Latifa i Goca R.I.P. skupili su gotovo 50.000 pregleda na YouTubeu, a publika je oduševljena pjesmom
Vidi originalni članak

Mama je u pjesmi figura za to da te ništa u životu ne može spriječiti prema tvom uspjehu. Nije to patetična priča o mami nego da se digneš iznad svih problema i ‘ganjaš’ prema uspjehu jer to možeš i želiš, rekao nam je reper Anto Jozelić, poznatiji kao Rap Ribery. On je u suradnji sa Zembom Latifom i članom KUKU$ Klana, Goca R.I.P-om snimio pjesmu 'Mama' koja je oduševila publiku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Do zajedničke suradnje došlo je tako što Zembo i on imaju zajednički studio, a Goca je, kada je čuo traku, odmah pitao može li i on sudjelovati na njoj. Od prvotne ideje za pjesmu te do njezinog izdavanja, prošlo je godinu dana, rekao nam je Anto. Selili su studio, a i morali su se uskladiti sa snimateljem Lukom Matkovićem te glumcima kako bi uspjeli realizirati svoje ideje.

- Spot je izašao na Bassivityju. To je najjači izdavač za hip hop i urbanu glazbu i htio sam da ide u tom smjeru - priča nam Rap Ribery koji trenutno priprema album 'Muzika za džip' na kojem će, uz druga imena sa scene, gostovati i popularni reper Nered.

Kako kaže, na spotu su radili svi i svatko je davao svoje ideje. Htjeli su da spot bude u poludokumentarističkom stilu, a u njemu je glumila i njegova mama.

- Roditelji su htjeli da budem odvjetnik ili arhitekt, a ja sam se oduvijek htio baviti glazbom i ne odustajem od svog sna. Mama je na kraju glumila u spotu i ponosna je i uz mene je - zaključio je Anto.

POGLEDAJTE I 24 PITANJA SA ZEMBOM LATIFOM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Driver 13.08.2021.

    Čuj....Reperi? hahahaha...

  • scoo_1 13.08.2021.

    i onda se mije smijemo prekograničnim imenima repera

  • 13.08.2021.

    Svaka čast na trudu ali brate ovo može biti dobro samo novokomponovanim klincima. Tekstovi su vam puni rupa pa ih zamijenjujete razvlačenjem slova. Sad ću ispasti neki hejter ali daj poslušajte rap 80ih ili 90ih pa ćete čuti sta znači istinski i pravi rap. Ovo mi više zvuči na neki truli narodnjak nego na rap (pogotovo refren) 

Komentiraj...
Vidi sve komentare