Video

Komentari 5

Reperi su pjesmom o uspjehu oduševili publiku: 'Mama je ponosna, čak je glumila u spotu'

Reperi su pjesmom o uspjehu oduševili publiku: 'Mama je ponosna, čak je glumila u spotu'

Zagrebački reperi nedavno su izbacili pjesmu 'Mama'. Trojac Rap Ribery, Zembo Latifa i Goca R.I.P. skupili su gotovo 50.000 pregleda na YouTubeu, a publika je oduševljena pjesmom

Mama je u pjesmi figura za to da te ništa u životu ne može spriječiti prema tvom uspjehu. Nije to patetična priča o mami nego da se digneš iznad svih problema i ‘ganjaš’ prema uspjehu jer to možeš i želiš, rekao nam je reper Anto Jozelić, poznatiji kao Rap Ribery. On je u suradnji sa Zembom Latifom i članom KUKU$ Klana, Goca R.I.P-om snimio pjesmu 'Mama' koja je oduševila publiku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Do zajedničke suradnje došlo je tako što Zembo i on imaju zajednički studio, a Goca je, kada je čuo traku, odmah pitao može li i on sudjelovati na njoj. Od prvotne ideje za pjesmu te do njezinog izdavanja, prošlo je godinu dana, rekao nam je Anto. Selili su studio, a i morali su se uskladiti sa snimateljem Lukom Matkovićem te glumcima kako bi uspjeli realizirati svoje ideje.

- Spot je izašao na Bassivityju. To je najjači izdavač za hip hop i urbanu glazbu i htio sam da ide u tom smjeru - priča nam Rap Ribery koji trenutno priprema album 'Muzika za džip' na kojem će, uz druga imena sa scene, gostovati i popularni reper Nered.

Kako kaže, na spotu su radili svi i svatko je davao svoje ideje. Htjeli su da spot bude u poludokumentarističkom stilu, a u njemu je glumila i njegova mama.

- Roditelji su htjeli da budem odvjetnik ili arhitekt, a ja sam se oduvijek htio baviti glazbom i ne odustajem od svog sna. Mama je na kraju glumila u spotu i ponosna je i uz mene je - zaključio je Anto.

POGLEDAJTE I 24 PITANJA SA ZEMBOM LATIFOM: