To je to što me zanima!

YouTuberica (49) se probudila s migrenom i saznala da umire

YouTuberica Samantha Last (49) je svojim fanovima otkrila srcedrapajuće novosti. Objavila je oproštajni video u kojem im je priopćila da su joj liječnici dijagnosticirali tumor na mozgu koji je u terminalnoj fazi
Vidi originalni članak

Samantha se jedno jutro probudila s užasnom migrenom. Popila je paracetamol, ali glavobolja nije prolazila. Odlučila je otići u bolnicu gdje su joj nakon CT-a dijagnosticirali tumor na mozgu i rekli da je u terminalnoj fazi bolesti. Preostalo joj je samo nekoliko tjedana života. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Priopćila je tužnu vijest pratiteljima na svom YouTube kanalu koji je inače posvećen šminkanju. Rekla im je da se već neko vrijeme osjeća loše. 

- Zadnjih nekoliko tjedana sam patila od raznih bolesti, ali ništa ozbiljno. Počelo je s upalom uha i postupno postajalo sve gore i gore. I onda su mi liječnici prošli tjedan dijagnosticirali tumor na mozgu. 

Liječnici su joj rekli da je najbolje da ode kući i vrijeme koje joj je ostalo provede sa svojom obitelji. Ima četvero djece, Dannyja (29), Jasmine (27), Ebony (23) i Brandona (21). 

Suprug David odlučio je organizirati humanitarnu kampanju kako bi joj ispunio posljednju želju - putovanje obalom Velike Britanije u kamperu. 

- Bilo bi odlično kada bih mogao unajmiti kamper da Samantha ode na putovanje života s djecom, njezina dva psa i bez brige o novcu - zaključio je David. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'POLIGRAF' S PAULOM SIKIRIĆ:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • danko1471991 21.09.2019.

    Humanitarnu akciju? Pa onda je slabo zarađivala kao youtuberica...

  • 20.09.2019.

    Danas jesi, sutra nisi...

  • zezy 20.09.2019.

    Nedaj boze nikome

Komentiraj...
Vidi sve komentare