Obavijesti

Video

Komentari 3

YouTuberica (49) se probudila s migrenom i saznala da umire

YouTuberica (49) se probudila s migrenom i saznala da umire

YouTuberica Samantha Last (49) je svojim fanovima otkrila srcedrapajuće novosti. Objavila je oproštajni video u kojem im je priopćila da su joj liječnici dijagnosticirali tumor na mozgu koji je u terminalnoj fazi

Samantha se jedno jutro probudila s užasnom migrenom. Popila je paracetamol, ali glavobolja nije prolazila. Odlučila je otići u bolnicu gdje su joj nakon CT-a dijagnosticirali tumor na mozgu i rekli da je u terminalnoj fazi bolesti. Preostalo joj je samo nekoliko tjedana života. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa ...

 

Priopćila je tužnu vijest pratiteljima na svom YouTube kanalu koji je inače posvećen šminkanju. Rekla im je da se već neko vrijeme osjeća loše. 

- Zadnjih nekoliko tjedana sam patila od raznih bolesti, ali ništa ozbiljno. Počelo je s upalom uha i postupno postajalo sve gore i gore. I onda su mi liječnici prošli tjedan dijagnosticirali tumor na mozgu. 

Liječnici su joj rekli da je najbolje da ode kući i vrijeme koje joj je ostalo provede sa svojom obitelji. Ima četvero djece, Dannyja (29), Jasmine (27), Ebony (23) i Brandona (21). 

Suprug David odlučio je organizirati humanitarnu kampanju kako bi joj ispunio posljednju želju - putovanje obalom Velike Britanije u kamperu. 

- Bilo bi odlično kada bih mogao unajmiti kamper da Samantha ode na putovanje života s djecom, njezina dva psa i bez brige o novcu - zaključio je David. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'POLIGRAF' S PAULOM SIKIRIĆ:

Pokretanje videa ...