To je to što me zanima!

Šarate po papiru ili crtate: Što znače nesvjesne črčkarije?

Sigurno ste se našli u situaciji gdje ste morali biti na nekom dosadnom sastanku. U tim trenucima, mnogi kraj sebe imaju olovku i papir te počnu crtati razne škrabotine. Vaši crteži na komadiću papira govore o vama...
Vidi originalni članak

Sigurno ste se našli u situaciji gdje ste morali prisustvovati nekom dosadnom sastanku. U takvim trenucima, mnogi kraj sebe imaju olovku i papir te počnu crtati koje kakve škrabotine kako bi "ubili" vrijeme. Vaši crteži na komadiću papira dosta govore o vama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ispisivanje svog imena ili inicijala zajedničko je osobama koje vole biti u centru pažnje. 

Zvijezde obično crtaju ambiciozni ljudi, a puno malih zvijezda pokazuje optimizam. 

Crteži ljudskih figura u obliku štapića upućuju na osjećaj bespomoćnosti ili na želju da se pobjegne od određenih odgovornosti. 

Ako crtate spirale ili druge okrugle oblike, to znači da problemi drugih ljudi nisu vam važni i ne zanimaju vas. Možda prolazite kroz emocionalnu krizu i pokušavate se uhvatiti u koštac s vlastitim problemima. 

Crtanje cvijeća znak su da ste zadovoljni svojim životom. Vrlo vjerojatno maštate da vam se u budućnosti dogodi nešto predivno. Također, znak su optimistične osobnosti i vedre naravi.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • It's kišing 17.08.2018.

    Bio Mujo kod psihologa i ovaj mu nacrta na papiru trokut i pita:  - Šta sam nacrtao na papiru?  - Pi*ku, odgovori Mujo.  - A sada?, upita doktor i nacrta krug.  - Pi*ku, opet odgovori Mujo.  - A sada?, upita doktor i nacrta kvadrat.  - Pi*ku?, opet će Mujo, a na to će doktor:  - Gospodine, Vi ste seksualno opterećeni.  - Ja? Pa ko crta pi*ke, ja il' ti?

  • giovanni123 17.08.2018.

    Zvijezde i Titu kako mase ..heb@la vas petokraka nikako da se maknete od nje!!

  • Han_Solo 17.08.2018.

    Samo zvjezde crtajte ljudi

Komentiraj...
Vidi sve komentare