To je to što me zanima!

Seks bomba Diana je kraljica fitnessa: 'Cure, zgibovi su in'

Atraktivna Diana Morić je sportski model i judistkinja iz Novog Sada. Tajna njenog izgleda leži u vježbanju i zdravoj prehrani, a za sve one koji žele izgledati kao ona, Diana ima plan i za vas. Pogledajte video...
Vidi originalni članak

Atraktivna Diana Morić je sportski model i judistkinja iz Novog Sada. Ona je prvakinja Srbije u judu, pet puta je bila prvak Balkana, treća je u Europi i svjetska je prvakinja u sambou. Uz sve to, sportašica paralelno radi kao model i trener je mnogim srpskim manekenkama.

Svoje fotografije često objavljuje i na Instagramu.

Tajna njenog izgleda leži u vježbanju i zdravoj prehrani, a za sve one koji žele izgledati kao ona, Diana ima plan i za vas.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ovo što radim na snimci su malo ekstremnije muške vježbe i njih žene rijetko mogu izvesti. Ove vježbe su savršene za ruke, ramena, leđa i trbuh! Ja se uvijek potrudim da to budu kombinirane vježbe za cijelo tijelo jer svaka od nas želi savršeno izgledati! Ukoliko neka žena ne može raditi zgibove, uvijek joj u pomoć može uskočiti momak i pridržavanjem nogu će joj olakšati ove iste vježbe, kaže Morić.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • snous88 22.05.2018.

    Sta su ovo novine ili plaćeni oglasi?! 🤔

Komentiraj...
Vidi sve komentare