To je to što me zanima!

Seksi trenerica Valentina (20): Potpuno sam promijenila život

- Najčešća predrasuda koju ljudi imaju u vezi teretane je ta da na treninge kreneš zbog fizičkog izgleda, priča nam Valentina (20) iz Zagreba. Lijepa fitness trenerica otvorila nam je vrata teretane...
Vidi originalni članak

Ono što ju je motiviralo da krene istraživati takav način života je taj da je puno vremena provodila trenirajući u teretani, a nije postizala željeni izgled. Tada je shvatila da veliku ulogu u tom procesu ima prehrana.

PRETPLATITE SE ZA JOŠ OVAKVOG SADRŽAJA:

- Počela sam istraživati recepte, načine i nutrijente koje bi ja trebala unositi da bi postigla željene rezultate. Tako sam ja pomogla sebi, a željela sam i drugima. Željela sam da drugi osjete promjenu i neku bolju kvalitetu života koju sam i ja osjetila, kaže Valentina.

- Ono što nas održi u nekom treningu i što nas vraća iz dana u dan u teretanu je osjećaj koji imamo nakon treninga, a to je taj da se mi osjećamo odlično kad odradimo taj trening, zaključuje lijepa trenerica iz Zagreba.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • 26.01.2023.

    Neka si

  • Đibril 14.08.2017.

    Ne...u teretanu se ide da spoznaš Boga ... ida možeš više izjesti kad izjačaš mišiće...

  • Mthesecond 14.08.2017.

    Tek 20,a već tako osviještena po pitanju izgleda,zdravog života,življenja,tako odraslo razmišlja,priča...Svaka čast...Ta mala će daleko dogurati :)) I sigurno će navesti neke cure na pravi put,neke će se povesti za njenim primjerom,radi dobro i za druge...Zdrav duh u zdravom tijelu,zgodno tijelo s kojim će kasnije možda privući onog pravog :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare