To je to što me zanima!

SoMo Borac predstavlja podcast serijal SoMoCast: 'Digital je najpotentniji dio gospodarstva'

SoMo Borac powered by Httpool i 24sata, lansirao je SoMoCast - podcast serijal u kojem će se predstaviti sudionici digitalne ekonomije u Hrvatskoj. Pratite ga na YouTube-u, Spotify-u, Deezer-u i Apple podcasts aplikaciji
Vidi originalni članak

U suradnji s 24sata, gledatelji će u podcastu saznati tko su i što rade uspješni poduzetnici i upoznati nove, inovativne poslovne modele koji su u srcu digitalne ekonomije.

Sugovornici će u SoMoCastu otkriti kako posluju, koju vrijednost donose na tržište, te kakvi su im planovi razvoja. Digitalizacija zahvaća sve dijelove ekonomije i društva i ovo je rijetka prilika da pobliže upoznamo neke od najzanimljivijih hrvatskih i regionalnih kompanija. SoMoCast pratite svakog utorka u 10 sati uz zanimljive goste i moderatora Nikolu Vrdoljaka iz agencije 404.

- SoMoCast ima zadatak predstaviti tvrtke i pojedince koji čine digitalnu ekonomiju. Digital je najoptimističniji, najzanimljiviji, najpropulzivniji i najpotentniji dio gospodarstva. Kroz SoMoCast upoznat ćemo super ljude i nešto naučiti od njih kako bi nas svake godine bilo sve više i kako bi radili sve bolje stvari - rekao je Nikola Vrdoljak.

Gost prve epizode SomoCasta je Dejan Donev, direktor digitalnog poslovanja Erste banke. Gledateljima je otkrio što je KEKS Pay, kako je nastao i kakvi su mu planovi za budućnost, kao i što su sve popularniji superapps. Osim toga, Donev je dao i svoj osvrt na fintech u regiji - njegovo trenutno stanje i prilike koje donosi budućnost te objasniti kako proizvod poput KEKS-a lansirati unutar korporacije.

SoMo Borac powered by Httpool najvažnija je regionalna nagrada koja okuplja zajednicu digitalnih marketingaša iz cijele regije. Jubilarna 10. dodjela nagrada održat će se 11. studenog u Zagrebu, budite dio događaja koji okuplja najveću digitalnu zajednicu na jednom mjestu i osigurajte svoju ulaznicu.

POGLEDAJTE VIDEO:

SoMoCast možete pratiti na Youtube kanalu te platformama Spotify, Deezer i Apple podcasts. Pretplatite se i na SoMo newsletter kako biste bili u toku s najvažnijim vijestima iz svijeta digitala.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare