To je to što me zanima!

Stigao je teaser za dramatičniju i brutalniju novu sezonu TikTok showa: 'Zapalit ćemo internet!'

Na JoomBoos YouTubeu objavljen je teaser za novu, drugu po redu tiktokersku sezonu JoomBoosova Videostar showa. Osim dobre zabave i najboljih tiktokera u regiji, čeka nas i puno drame, suza, smijeha
Vidi originalni članak

Mimiermakeup, Barbi Afrika, Wajwai u opasnom TikTok stručnom žiriju. Luciano Plazibat i SaamoPetraa u ulogama voditelja. Nabrijanih 20 kandidata u prvoj epizodi koji se bore za svoje mjesto u natjecanju i za pobjedu u super finalu.

Samo jedan ili jedna od njih dobit će priliku postati nova TikTok super-zvijezda i osvojiti nagrade vrijedne čak 120.000 kuna! To vam je naš JoomBoos Videostar vol. 2, ukratko!

POGLEDAJTE TEASER TRAILER:

Ovoga vas puta čeka potpuno nova priča za razliku od prošlogodišnje sezone. Novi koncept, novi i drugačiji set, brutalniji izazovi, stroži žiri koji ovoga puta odlučuje tko od kandidata ide dalje, a tko ispada odmah na početku... Kandidati su se prijavljivali sami, a onda je 20 top kandidata odabrano na službenim kastinzima. 

Nova je sezona snimljena dijelom u profesionalno opremljenim JoomBoos studios, a izazovi i igre snimani su u najvećem zatvorenom zabavnom parku u državi, zagrebačkoj Amazingi na Velesajmu!

A što naš ovogodišnji profesionalni žiri očekuje od kandidata koji su se prijavili? Da budu hrabriji, luđi i da ostanu svoji. Ako budu fejkali, odmah će ih razotkriti, tvrde.

- Ja očekujem da će kandidati biti skroz ludi, ovako nekako kao što sam ja - priznao nam je Wajwai. Barbi i Mimi su mu se pridružile u toj želji. A kakvi su kandidati zaista ušli u natjecanje, tko se od njih najviše istaknuo - pozitivno, a tko je napravio dramu u showu? Za odgovore na ova pitanja još ćete malo morati pričekati...

A do tada uživajte u kratkom teaseru koji vam donosi energiju kakva vas čeka i u svim narednim epizodama. Stay tuned!

POGLEDAJTE JOŠ JEDAN SERIJAL S JOOMBOOSA:

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Dr.Gonzo. 10.04.2022.

    Cringe i povracanje

  • Dagi 66 09.04.2022.

    užas

  • horseking 09.04.2022.

    Nemojte, molim vas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare