To je to što me zanima!

Glumac Stjepan Perić: Najbolje se slažem s kolegom Momčilom

Kazališni, televizijski i filmski glumac Stjepan Perić dio je glumačke postave serije 'Drugo ime ljubavi'. Odgovorio je na naša '24 pitanja' te otkrio kako izgleda jedan dan snimanja sapunice
Vidi originalni članak

U životu nisam htio raditi, zapravo, htio sam se igrati cijeli život. Mislio sam da je gluma igra, što i u jednu ruku jest, no to je težak posao, rekao je Stjepan Perić, jedno od omiljenih lica hrvatskih sapunica. Gledamo ga u seriji 'Drugo ime ljubavi', no iza njega je bogat glumački opus, kako u filmovima i serijama, tako i u kazalištu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Krajem srednje škole sam shvatio da želim biti glumac. Najdraži hrvatski film mi je 'Tko pjeva zlo ne misli', a serije 'Smogovci' i 'Naše malo misto' - rekao je Perić u 24 pitanja na YouTube kanalu 24sata. Intervju smo snimali prije nego se koronavirus proširio Hrvatskom. 

- S Momčilom Otaševićem sam se najbolje slagao na setu serije 'Drugo ime ljubavi' jer nam je to već ne znam koji zajednički projekt. Mi kad se vidimo, pozdravljamo se s rečenicom: 'Di si, najbolji prijatelju' - rekao je. Pitali smo ga i kako je izgledalo njegovo najgore snimanje. 

- Pa to vam je hrvatski set. Ima tu presvlačenja u WC-ima, snimanja na cesti koja nije osigurana, ma svega… - rekao je. Od hrvatskih redatelja, kao najbolje suradnje istaknuo je one s Vinkom Brešanom, Neviom Marasovićem i Stanislavom Tomićem.

Češće je pozitivac u svojim ulogama, a uzori su mu hollywoodske legende Marlon Brando, Al Pacino i Robert DeNiro.

Cijeli intervju pogledajte na YouTube kanalu 24sata. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 07.04.2020.

    Najdraži lik u Kud puklo da puklo policajac Ljubo :)

  • 06.04.2020.

    Instruktore legenda si! <3

  • 06.04.2020.

    Odličan si glumac, veselim se svakoj tvojoj ulozi. Uvijek prirodan i spontan i autentičan. Sve najbolje ti želim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare