To je to što me zanima!

Stjepan Ursa i Gabudizator napravili dernek pa zapjevali: 'Sve behara i sve cvjeta!'

Gost treće epizode najluđeg serijala KULTURSA je Mario Gabud dobro poznat pod nazivom Gabudizator. Kakav su dernek dečki napravili te kako se se 'ubili' na treningu, pogledajte u videu...
Vidi originalni članak

I ja i Ursa smo oženjeni pa znamo jako dobro raditi ovu vježbu, a radi se o nošenju mladenke, rekao je na početku još jedne epizode serijala Kultursa Mario Gabud poznatiji kao Gabudizator. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Ursa i Gabud našli su se u matičnom hrvačkom klubu Marija Gabuda u zagrebačkim Sesvetama kako bi Ursa naučio ponešto od hrvačkih tehnika u kojim se ja Gabud 'tata-mata'. 

- Morat ćemo dosta kalorija potrošiti ako želiš da nakon ovog treninga idemo na jednu finu klopu, točnije svinjetinu. Jesi li spreman? - rekao je Mario, a Stjepan je ubrzo nakon toga dokazao da se jako dobro snalazi i u hrvačkom sportu. No, nakon nekog vremena Gabud mu je zadao izazov s kojim se Ursa teško izborio.

KULTURSA 'The Savage' napao i brutalno nokautirao bodybuildera Ursu!?

- Moraš preko glave prebaciti noge u prednji i stražnji položaj, naizmjenično. Ova vježba jako je opasna za vrat - upozoren je bio Ursa, a kako je završio prvi izazov pogledajte u videu.

Dečki su se nakon toga morali napuniti kalorijama, a na licu mjesta ih je iznenadio harmonikaš koji je počeo svirati njihove omiljene hitove uz koje ruke same idu u zrak. 

KULTURSA Veslač Damir Martin nasamario Ursu koji je završio u ledenom Jarunu: 'Ovo je bilo namjerno!'

- Sve behara i sve cvjeta - pjevali su momci u glas. Za kraj videa odradili su izazov u kojemu su se natjecali po tome tko će izgubiti više kalorija u minuti na airbike-u. Kako je i taj izazov završio te još puno zanimljivog razgovora i smijehom nadahnutih događaja pogledajte u videu na YouTube kanalu 24sata.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • badr hari 04.05.2022.

    Super zabavnih nekoliko minuta , super gosti. Samo nastavi tako.

  • 02.05.2022.

    Gabudizator ok decko normalan,ali ovaj cirkusant na drogi kako je moguce da jos u mup-u radi.

  • uwaga 02.05.2022.

    A od Usre bi napravili nekakvu zvijezdu

Komentiraj...
Vidi sve komentare