To je to što me zanima!

Što kupujete za Black Friday? 'Smatram da to u Hrvatskoj nema veze sa sniženjima...'

Stigao je popularni Black Friday, dan koji mnogi željno iščekuju kako bi kupili nešto na dobrom sniženju, a kakvi su popusti u Hrvatskoj i jesu li ljudi zadovoljni cijenama na policama, pogledajte u videu...
Vidi originalni članak

Ono što su nam prolaznici odgovorili da najviše kupuju su roba i tehnologija jer se to najviše isplati 'uloviti' na Black Friday sniženjima.

POGLEDAJTE VIDEO:

-Pa za Black Friday inače kupujem stvari koje su tipa možda neke više cijene, pa se isplati kupiti na sniženju jer su inače izvan dometa studentskog života - rekla nam je jedna prolaznica.

Iako si mnogi rade plan što će kupiti i priušte si barem jednu stvar sa svog popisa kada dođe taj zadnji petak u 11. mjesecu, prolaznici su nam rekli kako nisu pretjerano zadovoljni s popustima u Hrvatskoj i da bi to moglo biti puno bolje, kao na primjer u Americi.

-Smatram da to nema veze sa sniženjima u Hrvatskoj, u Americi su baš pravi popusti po 70%, 80% i to bude navala - rekao je prolaznik.

-Ovdje zapravo neke stare kolekcije dolaze na vidjelo kada dođe Black Friday i onda zapravo to snižavaju i ove nove kolekcije se povlače nazad - nadovezala se prolaznica.

Pogledajte video: 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • snijeg_u_vlaku 26.11.2023.

    Vecinom lažan ceni vikend. U cityu nekoliko ducana se toga drzi, a barem 70% nemaju popuste. A bitno da na tvu javljaju opaka sniženja .. 👎

  • DeGogi_opet tu 25.11.2023.

    2 paketa po 3 para bili bičve nike.

Komentiraj...
Vidi sve komentare