To je to što me zanima!

Stole o novom navijačkom hitu: 'U ženskim vokalima se osjeća navijački naboj i domoljublje'

Svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru nam se bliži, a nema boljega za nabrijavanje atmosfere od navijačkih pjesama. Naš popularni reper Marin Ivanović Stole sljedeći tjedna na JoomBoosu izbacuje jednu. Evo kakvu
Vidi originalni članak

Upravo jedna takva nova navijačka pjesma, 'Jedna je Croatia', nastala u suradnji Marina Ivanovića Stoleta, sestara Palić i Hiljsona Mandele, bit će objavljena na JoomBoosu u petak 12. kolovoza. I nešto je dosad neviđeno na našoj sceni kad je o navijačkim pjesmama riječ.

UKLJUČITE SE NA PREMIJERU:

Naime, u ovoj pjesmi, za razliku od svih drugih hrvatskih navijačkih hitova, glavnu riječ vode žene, odnosno sestre Palić koje su svojim moćnim vokalima otpjevale refren od kojeg će vam srce odmah jače zakucati.

To potvrđuje i Stole koji kaže kako se u njihovim riječima i glasovima baš pokazuju njihova snaga, moć te hrvatski navijački naboj i domoljublje. 

- U navijačkim pjesmama su uvijek muški vokali i već duže vremena želim napraviti navijačku pjesmu sa ženskim vokalima koji daju jedan hrvatski izvorni, autohtoni zvuk - govori nam Stole.

- Smatram da su i žene vatrene navijačice za našu reprezentaciju i sve sportove jednako kao i muškarci, a nitko još nije napravio nijednu navijačku pjesmu sa ženama - dodaje. 

- Ovo je pjesma i himna za svaku navijačku priliku, ovo nije isključivo za nogometno prvenstvo, ovo je za sva prvenstva gdje nastupa Hrvatska i za svakoga tko voli Hrvatsku, poručuje Stole koji jedva čeka da čujete što su vam on, sestre Palić i Hiljson Mandela pripremili.

Zasad vam još nećemo puno otkrivati, ovo je samo teaser. A hit pjesmu 'Jedna je Croatia' poslušajte u petak, 12. kolovoza u 12 sati ekskluzivno na JoomBoos YouTube kanalu. Moći ćete odmah vidjeti i spektakularan video spot snimljen na raznim lokacijama diljem Lijepe Naše!

 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 2

  • zaladilo 05.08.2022.

    A našta liču na talaviziji ova dors u kninu,ko je uredio,isprepade se bogarcet naskroz,al taj nije oša u pratre?

  • pipolino 04.08.2022.

    Bio je Marin, pa Stoka, a sada najednom Stole! Zar se srami svojeg nadimka. Pa ovaj novi ga svrstava preko Drine, a tamo sigurno jedan purger ne pripada.

Komentiraj...
Vidi sve komentare