To je to što me zanima!

Strava na peronu: Mladić svoju djevojku htio baciti pod vlak!

Zastrašujuća snimka prikazuje trenutak u kojem je tinejdžer pokušao gurnuti svoju djevojku pod jureći vlak. Šokantan incident je snimljen nadzornom kamerom u Australiji
Vidi originalni članak

Lucas Gary Narkle (19) je vukao svoju 14-godišnju djevojku prema nadolazećem vlaku na željezničkoj stanici u sjevernom dijelu australskog Adelaidea u listopadu prošle godine. Djevojka se očajnički opirala i pokušavala ne skončati na tako brutalan način.

U trenutku napada je sa sobom imao i baseball palicu no nije ju upotrijebio.

Muškarac je prijavljen policiji i priveden. U pritvoru je proveo više od tri mjeseca. U veljači je pušten da se brani sa slobode. Priznao je da je ugrozio život djevojke.

Sudac je rekao kako nema više potrebe da nasilnik i dalje bude u zatvoru jer djevojci nije nanio nikakve tjelesne ozljede. Smatra kako mu se umjesto zatvora treba odrediti društveno koristan rad.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Belzi 16.08.2018.

    Lose.taj ce ubiti nekog drugog. Adekvatna kazna najmanje deset godina uz kaznjavanje kako to provodi drzava Singapur. Proguglajte.

  • Glas razuma13 16.08.2018.

    Društveno korisni rad??? Bi vidio suca da je netko njegovu kćer htio gurnut....za ovakve 20 godina za pojušaj teškog ubojstva bez olakotnih okolnosti jer je pokušao usred bijela dana na javnom mjestu znači nema pardona i zato bez pardona za primjer drugima u zatvor...

  • Lana Hana 16.08.2018.

    Kakvih debilane ima...

Komentiraj...
Vidi sve komentare