To je to što me zanima!

Svakog gosta tri dana dosta: Evo što učiniti da oni odu kući

Za vrijeme blagdana nema osobe koja ne ode nekome u goste ili ih sama ugosti u svom domu. Ako ste među potonjima, kako ne biste cijeli dan nekog posluživali, saznajte kako se otarasiti gostiju i uživati u malo mira
Vidi originalni članak

Jedini slobodni dani koje imate, a morate ih provesti poslužujući druge? Da, imate vrsne specijalitete, a kuća vam je toliko ugodna da nitko iz nje ne želi otići svojoj. Takvi domaćini i domaćice vrlo brzo dođu na jako dobar glas, što je ujedno i dobro i loše. Lijepo je kad te hvale, no sve više i više gostiju svake godine sve se teže otarasiti, a vi žudite za par sati potpunog mira i tišine.

Evo kako ih poslati kući na suptilan i pristojan način.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sigurno ste ponosni na svoje domaćinstvo i na to što vas uvijek svi hvale, no nema razloga da goste svako toliko ne "pošaljete" kući i ne uživate u neradnom danu i intimnom slavlju u krugu najmilijih.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • SamojloObrenović 28.03.2016.

    Otići u kupaonicu i uzeti loš miris pa se sa njm namirisati oni iz pristojnosti neće reći da je miris neugodan jedino će se pozdraviti oprostiti i otići.

  • bubaaaa 28.03.2016.

    Dragi ljudi mi nikad ne mogu dosaditi niti predugo ostati, a s ovim drugima mi je i minuta previše, ali takve ni ne zovem doma. Takvi kao ja nikad neće imati problema s napornim ljudima jer ne hinje neke kvazi odnose dok se drugi prave fini sa svima da bi mogli reći kako imaju puno prijatelja, da im ima tkko doći na svadbu, krstitke, lajkati slike na fejsu i slično, tako da nije problem u gostima već vama!

  • Plavusa13 28.03.2016.

    Ovisi.Ponekad godi drustvo, ponekad samoca.Bitno je da nema nikakvih "moranja" i najvaznije da nema "iznenadjenja".Svi mi imamo svoje obaveze ili bi mozda zeljeli biti sami sa svojom obitelji.Tako da jedino dogovor u svemu pali, a za ostalo se jednostavno kaze "sorry, al imam druge planove" pa makar to bilo zavuci se u pidzami u krevet zajedno sa djecom i jesti kokice gledajuci neki film.Vise od svega ne volim naporne ljude.

Komentiraj...
Vidi sve komentare