To je to što me zanima!

Sve mogu grunuti! U Hrvatskoj 200.000 opasnih plinskih boca

Na hrvatskom tržištu u opticaju je najmanje 200.000 neispravnih i opasnih plinskih boca. Riječ je o ilegalnim bocama za kućanstvo. Priču pogledajte u video vijestima..
Vidi originalni članak

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kupcima u Hrvatskoj prodali 200.000 neispravnih plinskih boca

- Boris Lalovac mora spašavati svoj brak

- Plenković želi Jadranku Kosor i Prgometa

- Severina uživa na odmoru s frendicama

Idi na 24sata

Komentari 30

  • lozinka11 21.07.2016.

    Nije tu stvar do boce (iako je punitelj tj INA dužna to atestirati redovno) nego do creva, svako crevo s vremenom ostari i ispuca, ali...vecina odmahne rukom s pomisli, tko ga j... dobro je to

  • kanader 20.07.2016.

    Ne kažem da plinske boce ne treba atestirati i da trebamo kupovati neatestirane boce al ne bojte se boce dok je puna pa makar bila bez atesta. Boca je opasna kad je potpuno prazna i kada ima iskre ili vatre. Po meni daleko veći problem je što nemamo običaj mijenjati gumeno crijevo između boce i potrošača. Guma ostari i ispuca i eto ti zla. Nije to crijevo toliko skupo da se ne može promijeniti svakih 4-5 god.

  • Preteznovedro 20.07.2016.

    Kad su zatvorene ljevaonice koje su ih zdušno kupovale za daljnju preradu. Dobro da nitko od radnika nije poginuo kad su ih otvarali jer nisu cijele smjele u peč. Zato je vladala opča mučnina, glavobolje i povračanje kod topioničara ,ljevača i kalupera a nesnosan smrad se širio cijelim kvartom. Inspekcije nigdje a đubre trovalo radnike kojima nije dao zaštitne maske. Ako odbiješ raditi dobiješ otkaz. Sad to isto radi u srbiji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare