To je to što me zanima!

Svojim podvalama i skečevima ovi Hrvati nasmijavaju do suza

Postoje ljudi kojima je nasmijavanje drugih u krvi. No ne samo da im je u krvi, već svoje komične točke razvijaju tako dobro da će kroz koju godinu vladati i inozemnim komičarskim krugovima
Vidi originalni članak

Malo tko u Hrvatskoj još uvijek nije čuo za natjecatelja Supertalenta, vrhunskog imitatora, Danka Azića. Danko u jednom videu može imitirati i pet različitih likova. I učinio je to objedinivši legendu Ćiru, političare Karamarka i Petrova, ali i Tima Oreškovića. Šlag na kraju bila je imitacija Zdravka Mamića.

POGLEDAJTE VIDEO:

Jedan od najpopularnijih komediografskih izričaja je i skrivena kamera - čisto zafrkavanje slučajnih prolaznika i izazivanje njihovih najsmješnijih reakcija. Upravo u tome najbolji je sve popularniji "prankster" Leon Žilavi. On je svoje psine prilagodio ljetu, točnije, turistima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ne obiluje jedino obala turistima. Ima ih i u Zagrebu, ali nisu se jedino turisti našli na meti. I domaći "su pali" na odličan skeč Leona Žilavog.

POGLEDAJTE VIDEO:

Više urnebesnih videa potražite na Youtube kanalu Joomboos.

 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • pilot222 13.08.2016.

    pa ovo je vise za plakati

  • chevichejs 12.08.2016.

    Samo ne znam koga nasmijavaju

  • Crusader_ZG 12.08.2016.

    Fakat ovdje neznaš šta je gore kad ovakvom neuhranjenom klipanu padne napamet ovakva idiotarija. Dečko, odi na infuziju prvo, pa na prisilno šopanje visoko kaloričnom hranom, i kloni se ove sramote. Duhovitost i pokušaj prezentacije da ispadne iole smiješnim je nula. Katastrofa kakvih majmuna sve ima. :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare