To je to što me zanima!

TikTok Barbika ima novu stvar: 'Uz ovaj hit ćemo plesati bez prestanka narednih mjeseci'

Nova pjesma jedne od najpoznatijih TikTokerica u regiji, Barbi Afrike, članice žirija JoomBoos Videostara, napokon je ugledala svjetlo dana i svojim zaraznim stihovima, ali i vrhunskim spotom oduševljavat će vas kad ju budete slušali i gledali na repeat!
Vidi originalni članak

Nakon dugog iščekivanja, nova pjesma jedne od najvećih regionalnih TikTok zvijezda, Barbi Afrike, stigla je na JoomBoos YouTube kanal! Pjesma se zove 'Bomba' i već je, u samo nekoliko sati prikupila više desetaka tisuća pregleda i ušla u trending.

- Ekipa, hvala vam na svemu, na ovim brutalnim pregledima. A već smo ušli i u trending u gotovo svim zemljama u regiji. Sad idemo do prvog mjesta - zahvalila je Barbi svima koji već sad slušaju ovu njezinu pjesmu na JoomBoosu bez prestanka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Osim zaraznih riječi pjesme, nitko ne može ostati ravnodušan niti na njen spot kojeg se ne bi posramile niti najveće glazbene zvijezde.

U ovom spotu možemo uočiti kako prikazuje dvije različite verzije Barbi Afrike - jednu ozbiljnu i odvažnu koju pokazuje crnim outfitom i crnom tijarom na glavi, te drugu, veseliju i rasplesanu stranu koju možemo vidjeti u scenama koje su snimljene na skate parku u Beogradu i u kojima je Barbi odjevena u vedru odjeću plave boje. 

Također, spot je prepun plesnih koraka i koreografija koje će sigurno, u najkraćem mogućem roku, postati viralni TikTok plesovi.

Barbarinu profesionalnost i profesionalnost djevojaka koje su s njom plesale u spotu, može se samo pohvaliti jer je sama Barbi na svom TikToku podijelila video u čijem je opisu napisala kako su ona i djevojke imale samo jednu probu prije snimanja spota, a koreografiju u spotu su izvele na vrhunskoj razini.

@barbiafrika Prva i jedina proba pre snimanja spota😂#fyp #barbiafrika ♬ original sound - barbiafrika

Pjesma je, u samo nekoliko sati, prikupila gotovo dvije tisuće komentara i više od šest tisuća lajkova, a ta brojka samo raste. 

"Ovo je savršena pjesma", "Pjesma je 10/10, svaka čast na tolikom trudu i radu", "Pjesma je zaista prava bomba", "Bravo, pjesma i spot su stvarno odlični", samo su neki od komentara oduševljenih fanova.

'Bomba' je, nakon pjesme 'Vozi' druga koju je Barbi snimila u suradnji s JoomBoosom, a s njom najavljuje novu sezonu talent showa JoomBoos Videostar koja kreće uskoro i za koju svi tvrde kako će biti najbolja do sada!

 

POGLEDAJTE JOŠ JEDAN JOOMBOOS VIDEO SERIJAL:

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Paulaxx 02.04.2022.

    🍓 Lijеp pоzdrav! Zоvem sе Paulа, imаm 24 gоdine) SЕХ mоdel pоčetnik 18+) Vоlim dа sе slіkam gоla) Оcijenite mоje fоtоgrafije nа lіnku 👉 https://ja.cat/id362704

  • Dagi 66 01.04.2022.

    hhhhhhhha koji cringe

  • ALLinONE!! 01.04.2022.

    He he

Komentiraj...
Vidi sve komentare