Obavijesti

Video

Komentari 6

TikTok Barbika ima novu stvar: 'Uz ovaj hit ćemo plesati bez prestanka narednih mjeseci'

TikTok Barbika ima novu stvar: 'Uz ovaj hit ćemo plesati bez prestanka narednih mjeseci'

Nova pjesma jedne od najpoznatijih TikTokerica u regiji, Barbi Afrike, članice žirija JoomBoos Videostara, napokon je ugledala svjetlo dana i svojim zaraznim stihovima, ali i vrhunskim spotom oduševljavat će vas kad ju budete slušali i gledali na repeat!

VIDEO

Nakon dugog iščekivanja, nova pjesma jedne od najvećih regionalnih TikTok zvijezda, Barbi Afrike, stigla je na JoomBoos YouTube kanal! Pjesma se zove 'Bomba' i već je, u samo nekoliko sati prikupila više desetaka tisuća pregleda i ušla u trending.

- Ekipa, hvala vam na svemu, na ovim brutalnim pregledima. A već smo ušli i u trending u gotovo svim zemljama u regiji. Sad idemo do prvog mjesta - zahvalila je Barbi svima koji već sad slušaju ovu njezinu pjesmu na JoomBoosu bez prestanka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Osim zaraznih riječi pjesme, nitko ne može ostati ravnodušan niti na njen spot kojeg se ne bi posramile niti najveće glazbene zvijezde.

U ovom spotu možemo uočiti kako prikazuje dvije različite verzije Barbi Afrike - jednu ozbiljnu i odvažnu koju pokazuje crnim outfitom i crnom tijarom na glavi, te drugu, veseliju i rasplesanu stranu koju možemo vidjeti u scenama koje su snimljene na skate parku u Beogradu i u kojima je Barbi odjevena u vedru odjeću plave boje. 

Također, spot je prepun plesnih koraka i koreografija koje će sigurno, u najkraćem mogućem roku, postati viralni TikTok plesovi.

Barbarinu profesionalnost i profesionalnost djevojaka koje su s njom plesale u spotu, može se samo pohvaliti jer je sama Barbi na svom TikToku podijelila video u čijem je opisu napisala kako su ona i djevojke imale samo jednu probu prije snimanja spota, a koreografiju u spotu su izvele na vrhunskoj razini.

@barbiafrika Prva i jedina proba pre snimanja spota😂#fyp #barbiafrika ♬ original sound - barbiafrika

Pjesma je, u samo nekoliko sati, prikupila gotovo dvije tisuće komentara i više od šest tisuća lajkova, a ta brojka samo raste. 

"Ovo je savršena pjesma", "Pjesma je 10/10, svaka čast na tolikom trudu i radu", "Pjesma je zaista prava bomba", "Bravo, pjesma i spot su stvarno odlični", samo su neki od komentara oduševljenih fanova.

'Bomba' je, nakon pjesme 'Vozi' druga koju je Barbi snimila u suradnji s JoomBoosom, a s njom najavljuje novu sezonu talent showa JoomBoos Videostar koja kreće uskoro i za koju svi tvrde kako će biti najbolja do sada!

 

POGLEDAJTE JOŠ JEDAN JOOMBOOS VIDEO SERIJAL:

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode