To je to što me zanima!

Tina Walme, lijepa pobjednica 'Plesa sa zvijezdama', učila je influencere TikTok plesovima!

Prekrasna plesačica, Tina Walme, pobjednica ovogodišnje sezone showa 'Ples sa zvijezdama', trenutno je posvuda. A prisjetili smo se jednog njenog videa na JoomBoosu kad je influencere učila TikTok plesovima
Vidi originalni članak

Nakon ovoga definitivno možeš u plesače. Ne, u plesačice, zaključila je Tina nakon što je s JoomBoosovim influencerom, Magic Leonom, otplesala popularni TikTok ples WAP. Plesale su i Leonova supruga, Mr. Mončina i influencerica Ana Rogač, ali Leon je očito Tinu najviše oduševio pa je odabrala njega za finalni izazov.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tina je Leonu, ali i ostatku JoomBoos ekipe, korak po korak objasnila kako se pleše ovaj popularni tiktokerski ples. Neki su pohvatali lakše, nekima je bilo malo teže, ali nju su svi oduševili i super joj je bilo sudjelovati u jednom ovakvom videu.

- Vi držite ruke dolje, a nas dvije, Monika i ja, ćemo ruke držati gore dok plešemo. E tako, tako, super ste, vidiš da znate - pohvalila ih je Tina tijekom učenja koreografije. Inače, ova lijepa plesačica ove je sezone s modelom Pedrom Soltzom, pobijedila u najnovijoj sezoni showa 'Ples sa zvijezdama'. 

POGLEDAJTE KAKO SE TINA SNAŠLA KOD ŠEBALJA U 'ZVIJEZDE VRIŠTE':

- Dragi ljudi! Još nisam svjesna što se jučer dogodilo, još se dojmovi nisu slegli, suze, sreća i ponos se izmjenjuju konstantno. Htjela bih se zahvaliti svima koji su sinoć glasali, vi ste nam donijeli tu pobjedu i hvala vam na svakoj poruci, komplimentu i podršci - poručila je Tina na svom Instagramu nakon pobjede. 

POGLEDAJTE JOŠ JEDAN VIDEO S TINOM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 9

  • izygirl 03.06.2022.

    Zenska je bila stvarno zgodna kad sam je prije par godina vidjela u Plesu sa zvjezdama,imala je obline,tijelo utrenirano sve lijepo raspoređeno,a zbog cega je toliko drastično smrsavila ,izgleda ispijeno,steta....

  • omniameamecumporto 03.06.2022.

    Jednostavno... žena stari. Bila je lijepa, ni sad nije ružna, ali prošlo je vrijeme mladosti i ljepote, sada je samo potrebno dobro nositi svoje godine i zračiti unutarnjom ljepotom jer samo ona je vječna.

  • omniameamecumporto 03.06.2022.

    cc

Komentiraj...
Vidi sve komentare