To je to što me zanima!

YouTube zvijezde 'skinule' su Tajči, Seve i Zlatka Pejakovića

Petreković se zbunio, Barberić je bio kategoričan kad su sjeli na vrući stolac u novoj epizodi Videostara. Ne propustite pogledati ni genijalni glazbeni izazov u kojem su mlade zvijezde odmjerile snage
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Što imaju vizažistica, krotitelj dinosaura, odnedavni vlasnik nove kuhinje, ljubitelj janjetine i 'šlafroka' zajedničko? Svi su oni u žiriju najzabavnijeg online talent showa Videostara. U novoj epizodi Videostara ne propustite pogledati kako to izgleda kad se članovi žirija nađu na vrućoj stolici.

- Bunde od umjetnog krzna nikako nisu bolje od stalka za lakat. Mislim da. Ne, ovaj... da. Što ste me ono pitali – zbunio se Mario Petreković u novoj epizodi.

Ništa bolje nisu prošli ni ostali članovi žirija, jer vruća stolica nije baš za svakoga. No upravo u vrućem izazovu snašli su se mlade youtuberske zvijezde. Pjevači Endi i Ruža Rupić odmjerili su snage u genijalnom glazbenom izazovu. Ako vas zanima kako zvuče Severina, Zlatko Pejaković i Tajči, ne propustite novu epizodu Videostara.

Ako i vi želite postati YouTube zvijezda snimite video do maksimalno tri minute. Uploadajte ga na YouTube i stavite ga na public ili unlisted. Pošaljite ga na videostar.joomboos.hr i osvojite put u Hollywood.

Osim minglanja sa zvijezdama, osvojite i statuu vrijednu 10.000 kuna i super ugovor s JoomBoosom gdje ćete sa stručnjacima ostvariti profesionalnu karijeru YouTubera i stalna primanja.

Ako imate prijatelja za kojeg mislite da je savršen za Videostar, slobodno ga cinkajte jer ako uđe u finale, osvojit ćete 1000 kuna. Ne čekajte jer prijave su počele, a traju do 22. listopada.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 11

  • denderi 1 27.10.2017.

    petreković nasilu želi biti smiješan a ispada totalno glup

  • ivan501 20.10.2017.

    Moj kanal na youtube se zove ivangames

  • AntoŠević 19.10.2017.

      **** Admin **** Poštovani, molimo vas isključite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp

Komentiraj...
Vidi sve komentare