To je to što me zanima!

Tragedija u Slavoniji: Išao je ženi na grob, pozlilo mu i umro

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nesretni muškarac (62) često je išao na groblje u Novom Selu kod Vinkovaca otkad mu je preminula žena. U automobilu mu je pozlilo, sletio je s ceste i preminuo
Vidi originalni članak

Mještani vinkovačkog Novog Sela u petak prijepodne su u šoku promatrali dramatično spašavanje života 62-godišnjaka.
Naime, vozač Opel Kadeta iz Privlake vozio se kroz Novo Selo prema obližnjem groblju. Tu mu je, prije nekoliko mjeseci, pokopana supruga koja je umrla od raka i čiji je grob nesretni muškarac često pohodio. Nosio je cvijeće i palio svijeće na grobu. To je namjeravao učiniti i toga dana. No dok se vozio Ulicom Alojzija Stepinca odjednom mu je pozlilo. Nije više mogao voziti, pa je naglo skrenuo s ceste i upao u mali kanal s druge strane ulice. Kako se vozač nije micao, mještani koji su vidjeli prometnu nezgodu pozvali su policiju. Policajci su pozvali Hitnu pomoć.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video


- Izvadili su ga iz automobila, ali nije pokazivao znakove života. Dali su mu infuziju i jedan ga je doktor počeo reanimirati. To je trajalo dugo, gotovo pola sata. Valjda ga se nisu usudili voziti u bolnicu dok mu se ne pojave otkucaji srca. No nakon nekog vremena rekli su da je umro i da mu nema spasa. Mi smo to sve u šoku gledali. Neki od nas u selu ga i poznaju jer znamo da tu ima rodbinu, supruginu obitelj. U međuvremenu mu je došao i sin, koji nam je rekao da je on zapravo išao na groblje i da je vjerojatno dobio srčani udar dok je vozio - kaže jedna od žena ispred čije kuće se odigralo dramatično spašavanje.
Iz PU vukovarsko-srijemske potvrdili su događaj i rekli kako vozač nije umro od posljedica prometne nesreće, nego prirodnom smrću.

 

U video vijestima pogledajte i:

 - Vlada nam je sve popularnija

 - Ispovijest žene čijeg je supruga pregazio David Komšić

 - U Muzeju Grada Zagreba oživjeli su Zagorka, Penkala, ban Josip Jelačić...

 - U Zlataru je najneobičniji Renault četvorka - sa šest kotača

 - Prvenstvo u obaranju ruke u Zagrebu

 - Senzacija u NBA-u: Dario Šarić je rookie sezone?

 - Žužin udovac s novom djevojkom proslavio svoj 97. rođendan

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Draga12 26.02.2017.

    Pisete gluposti niti je covjek iz privlake niti mu je zena pokopana u novom selu niti je umrla prije par mjesecive prije 15 godina .Pocivao u miru.

  • ljubica ljubičica_1 26.02.2017.

    Našo je mir uz svoju suprugu !

  • denderi 1 26.02.2017.

    ..vozeci se slavonskim selima zamijetio sam duboke kanale tik uz cestu koji naprosto zijevaju da netko pogine u njima... pitam se zar nije bilo pameti da se odvodnja riješi drukčije ...ili su ljudski životi potrošna roba iskopanih kanala---

Komentiraj...
Vidi sve komentare