To je to što me zanima!

Tram 11: Nek' Kolinda pjeva, to su emocije prema Hrvatskoj

Target i General Woo u novom serijalu 24sata 'Takover' otkrili su nam što misle o Tinderu, legalizaciji marihuane, ali i vokalnim sposobnosti Kolinde Grabar Kitarović
Vidi originalni članak

Meni je to fino jer je to domaći štih i vidi se Hrvatska u tome. To mi je O.K. od strane predsjednika da izražava svoje emocije i stav prema zemlji na takav način, komentirao je Target pjevanje Kolinde Grabar Kitarović.

- Ako misliš na stil pjevanja, ne pjeva - dodao je General Woo u šali.

POGLEDAJTE VIDEO:

Jedan od najznačajnijih hip-hop sastava na ovim prostorima Tram 11 sljedeće godine će, nakon više od 15 godina pauze, izdati novi album. Najavit će ga na nastupu drugog dana Pozitivnog koncerta, 23. studenog u Domu sportova.

Pitali smo Tramovce, između ostalog, što misle o legalizaciji marihuane:

- Ja sam za. Ne samo da bi mogli pušiti iz razonode i sporta. Mislim da bi to bio veliki poticaj za ekonomiju i mislim da bi se puno novaca zaradilo, pogotovo zato što smo turistička zemlja - komentirao je General Woo legalizaciju marihuane. 

Za Vox Repuli otkrili su i što misle o youtuberima kao reperima:

- I dobro i loše, možda netko ispliva tko je dobar i tko je stvarno reper, ali u principu se sve svodi na klaune koji imaju svoje kanale i koriste ih za rap, ali zvuče katastrofa - oštro su komentirali.

Pretplatite se na kanal 24sata i pogledajte epizodu serijala 'Takeover'.

 

POGLEDAJTE TEASER SERIJALA 'TAKEOVER':

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • margolino 24.01.2022.

    Ne slušam hip hop gluposti kao ni repere,pa me živo zabole za ovo dvoje ljudi koji NARAVNO podupiru legalizaciju lakih droga,drugo niti ne rade po cijele dane već blaženi u oblaku marice smišljaju tupoglupe tekstove,ali neke stvari su rekli OK,bolje biti kao oni nego dvolicna vlast,i ovi iz zna se...sa ovima smo bar načisto jer su iskreni..ALI ZA MENE SU I DALJE DVA TUPA OVISNIKA SA BEDASTIM PJESMAMA

  • zaladilo 24.01.2022.

    A kuji su njizi dva?

  • Turbojunkie 24.01.2022.

    I tako, neki zabranjeni na domaćoj sceni, drugi na stranoj, sve u svemu sloboda i demokracija. objavite album, neka ga kupi/skida tko hoće, tko neće nemora slušati, osim kad krelci u gepeku imaju woofer veći od motora pa čitava ulica mora slušati njihove idole.

Komentiraj...
Vidi sve komentare