To je to što me zanima!

Usred Zagreba je 'zaspao' na prolaznicima: 'Daj se makni!'

JoomBoosov youtuber i poznati prankster, Magic Leon, u Zagrebu je izveo još jedan zanimljiv društveni eksperiment. Prilazio je ljudima, naslanjao se na njih i pravio da spava te čekao njihove reakcije
Vidi originalni članak

Magic Leon je već mnogo puta dokazao da ga ništa nije sram napraviti, pa mu tako ni ovaj izazov 'spavanja na prolaznicima' u Zagrebu nije bio problem.

POGLEDAJTE VIDEO:

On i ekipa snimatelja prank su izveli u okolici Zrinjevca i Glavnog kolodvora, a već prve reakcije prolaznika bile su, očekivano, šok i nevjerica. Prvi gospodin na kojeg se Leon naslonio kako bi malo odspavao samo se u čudu odmaknuo od njega.

'Tko si ti? Makni se, molim te'

Zatim je sjeo uz dvije djevojke koje su zajedno bile na kavi, naslonio glavu na stol i pravio se da spava. 

- Što radiš ti? Ajde molim te idi odavde. Čuješ li? Tko si ti? Što radiš? Daj se makni, molim te - rekla mu je jedna od djevojaka, dok je druga samo zbunjeno ustala sa stolca i udaljila se. 

Ni drugi prolaznici nisu bili ništa manje zbunjeni Leonovim ponašanjem, a sve reakcije možete pogledati u videu na JoomBoos YouTube kanalu.

Pogledajte još jedan zanimljiv eksperiment Magic Leona:

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Mercedes s klasa 29.10.2019.

    Poslat ga da pase travu

  • 28.10.2019.

    Jedino što se "pranksteru" mora priznati je dobar nos pri odabiranju žrtava za svoje neduhovite gluposti. Da je odabrao bilo koga manje zbunjenog ne bi se dobro proveo.

  • lajh1985 27.10.2019.

    ovakvih pun youtube...samo sto su ostale gluparije iste kao ova i slicna bolje odglumljene

Komentiraj...
Vidi sve komentare