To je to što me zanima!

Vadili ih iz jezera: Opili se na poslovnom tulumu kod Siska

Većina nas dobro zna kako par čaša više ohrabri pa ponekad umislimo da imamo super moći. Dvoje kolega na teambuildingu u Gornjoj Jelenskoj odlučila su se okupati odjevena. No jedan je zeznuo drugoga
Vidi originalni članak

Skupili smo se na jezeru i družili. Sve je bilo ležerno, a atmosfera dobra. Kolege Matija i Miroslav odlučili su se okupati u jezeru nakon malo više alkohola, priča nam čitatelj Danijel koji za za Oops Croatia poslao svoj šaljivi video.

POGLEDAJTE VIDEO: 

>>> Ako imate smiješni video pošaljite nam ga na mail mojvideo@24sata.hr za Oops Croatia. U mailu ostavite vaše podatke - ime, prezime i mjesto gdje je snimljen video. Kratko nam opišite o čemu se radi u videu i tko je glavni glumac ili glumica. Za svoju i tuđu simpatičnu sramotu koju je zabilježila kamera možete osvojiti i do 1000 kuna. Sretno i (ne)spretno! 

 

Propustili ste našu urnebesnu fail kompilaciju, pogledajte ju ovdje:

 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • 01.03.2017.

    ovo je smiješno?dobro jutro

  • believe000 01.03.2017.

    Ne kužim kako se nekog nije sramota napiti pred šefovima. Ima takvih bisera i kod nas u firmi, samo su kod nas strogo zabranjeni mobiteli na poslovnim zabavama jer su isto tako neki pametnjakovici slikali i snimali druge pa stavljali na drustvene mreze.

  • Jandro 01.03.2017.

    Pijani gazdići se našli i zarakijali sa novcem kojeg su ukrali svojim radnicima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare