To je to što me zanima!

Video vijesti: 10 odluka koje vam začinjuju seksualni život

Kako vratiti strast u spavaću sobu? Dovoljno je baciti pogled na naše vijesti u kojima vam donosimo savjete kako da se u vašem krevetu rasplamsaju vatre
Vidi originalni članak

Kako vratiti strast u spavaću sobu? Lako! Dovoljno je baciti pogled na naše vijesti u kojima vam donosimo savjete kako da se u vašem krevetu ponovno rasplamsaju ljubavne vatre.

 

S obzirom da ni u krevetu inteligencija nije nevažna, otkrivamo vam i što trebate jesti da biste postali pametniji , a što izbjegavati u širokom luku.

 

Doznajte i tko je to u Sabor ušao sa samo 131 glasom te kakav su prekršaj u Splitu počinili Tomislav Karamarko i njegov vozač.

 

Uz snagu volje sve se može, a pravi dokaz je 18-godišnja Splićanka koja je smršavila čak 80 kilograma . U vijestima vam donosimo i njenu priču.

Idi na 24sata

Komentari 125

  • ab ovo 11.01.2016.

    a koštice od jabuke?

  • spelica 11.01.2016.

    Ovo daje bolji sex!!?? Ma dajte, otvorim i vidim samo glupe stvari...a možda je to znak da smo budale kada nas "zaslijepi" naslovnica ...a ono tamo glupi škart članak! Jedi kaj hoćeš ali budi mudar!

  • rifle3333 10.01.2016.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare