To je to što me zanima!

Video vijesti: Stipe Mesić je prvi na HDZ-ovoj listi izdajnika

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zanimaju vas prvi na listi u Registru izdajnika? Mi ih znamo, a iz prve ruke pogledajte i kako će izgledati prozivka te kako se ponašati u slučaju prozivanja
Vidi originalni članak

Prve sekunde naših super video vijesti novinarka sveznalica Ivana Samaržija vam predstavlja najluđi cirkus u gradu. Pogledajte kakve sve akrobacije izvode. I da - moramo napomenuti - vodit će našu zemlju iduće četiri godine.

Zanimaju vas prvi na listi u Registru izdajnika? Mi ih znamo, a iz prve ruke pogledajte i kako će izgledati prozivka te kako se ponašati u slučaju prozivanja. Kad vam je dosta politike okrenite se lignjama jer naši čitatelji su ulovili stvarno impozantan primjerak. I da, bili smo na seansi kod najpopularnijeg para na Balkanu. Andrija i Anđelka otkrivaju: Dolazimo na Jadran!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Sara (8) iz Karlovca ima cerebralnu paralizu konačno je dobila priliku komunicirati sa svojim roditeljima uz pomoć Tobii komunikatora. Naime, kad djevojčica pogleda sliku majke na računalu, ono ju pozove.

Idi na 24sata

Komentari 340

  • zigazigiczigosan 27.01.2016.

    nisu problem vanjski neprijatelji nego unutarnji .,ko ih prikriva i zasto koga su zaduzili i scim

  • profil2057 26.01.2016.

    najveci hr izdajnik je Tuđman

  • Delija Novoroosija 26.01.2016.

    aiii šta je izdajica u vašu ljepu hrvacku... ku-ku-le-le boške pečene kokoške!? ;))) će vidimo šta će bidne!? baš me interesuje koliko će ji poapse...!? po moju procenu će uapse nji 250 iljada, minimum!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare