To je to što me zanima!

Voditeljica Ana Radišić: Stalno slušam 'Divlji vjetre' od Kedže, Hurricane su nekako zanimljive

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Popularna voditeljica glazbenih emisija, Ana Radišić, odgovorila nam je na 24 pitanja i otkrila što je odlučila za vrijeme korone te što misli o hrvatskim i srpskim predstavnicima na Eurosongu
Vidi originalni članak

Najdraži sugovornici su mi ovi iz starije generacije glazbenika. Mislim da se od njih može puno toga naučiti, rekla nam je Ana Radišić, popularno lice s RTL-a. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Rođena Riječanka sa zagrebačkom adresom okušala se i na radijskom, ali i na televizijskom eteru pa nas je zanimalo koje su glavne razlike i gdje se bolje snalazi, a otkrila nam je i svoje najčešće bisere.

- Velika je razlika između rada na radiju i rada na televiziji jer se na radiju ne mogu izvući na osmijeh ako nešto pogriješim, točnije kada mi se saplete jezik - rekla je Ana koja bi sebe opisala kao spontanu, ambicioznu i iskrenu osobu koja još od samih početaka gaji veliku ljubav prema svom poslu, iako je završila Pravni fakultet.

- Od kad znam za sebe imam ljubav prema ‘pozornici’. Volim publiku i volim kada im mogu prenijeti neke nove vijesti. Priprema je najvažnija uvijek. A što se prava tiče, nitko ne zna kad ću se možda neću vratiti toj struci - objašnjava Ana, inače veliki zaljubljenik u prirodu i zdrav način života.

- Više volim jutarnji trening, ali zbog obaveza to najčešće bude večernji. Treniram od dva do tri puta tjedno - otkriva Ana koja je u svojoj karijeri vodila niz glazbenih emisija. Zanimalo nas je što misli ovogodišnjim pjesmama koje su trebale predstavljati Hrvatsku i Srbiju na Eurosongu.

- Malo ste me uhvatili s pitanjem o najboljoj hrvatskoj pjesmi na Eurosongu, ali evo ovih dana non-stop slušam ‘Divlji vjetre’ od našeg Damira Kedže, a srpske predstavnice Hurricane su mi zanimljive - kaže Ana Radišić te dodaje za kraj što je naučila za vrijeme korone.

- Naučila sam jako puno. Odlučila sam biti kreativna i pokrenuti ću svoj vlastiti podcast - zaključuje Ana. Cijeli intervju pogledajte na YouTube kanalu 24 sata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 3 poluvrijeme 26.06.2020.

    Ja slušam kedžu 25 sati na dan didnem se sat ranije...

  • Ovca007_1 26.06.2020.

    I ja stalno slusam glasne vjetrove, u vlastitom aranzmanu!

  • strsljen2013 25.06.2020.

    Olujke popularne u Srbiji. Čudna vremena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare