To je to što me zanima!

Zagorski vatrogasci priredili iznenađenje Denisu i Biserki

Članovi DVD-a Bedekovčina i DVD-a Selnica uljepšali su vjenčanje Biserke i Denisa Novosel. Otpratili su ih do crkve u Mariji Bistrici te su im u Bedekovčini priredili vatrogasni doček
Vidi originalni članak

Biserka i Denis Novosel uplovili su u bračnu luku, a DVD Bedekovčina i DVD Selnica im je priredilo pravo iznenađenje. Naime, mladenac je po svoju mladenku došao vatrogasnim kamionom te su ih članovi DVD-a Bedekovčina otpratili do crkve u Mariji Bistrici. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon što su se obećali jedan drugome do kraja života, u Bedekovčini je održan vatrogasni doček. Tu je bio špalir od vodenih topova, igrali su vatrogasnu igru, a popila se i čaša šampanjca.

- Denis je član DVD-a Bedekovčina od 10. godine te je kao član mladeži osvojio prvo mjesto na državnom natjecanju kad je imao 16 godina. Kasnije se prekvalificirao u zanimanje vatrogasca te je tajnik DVD-a Bedekovčina i vodi žensku mladež - rekao je Željko Odak, predsjednik DVD-a Bedekovčina dodavši kako je Biserka članica DVD-a Selnica.

- Sreli su se prije nekoliko godina na vatrogasnom tečaju kojeg je vodio baš Denis - prisjetio se Odak. Dodao je kako Biserka ima ‘dvojno’ vatrogasno članstvo što znači da je aktivna u oba DVD-a.

- Ovo nam je prvo takvo vjenčanje u društvu te smo im rado priredili sve to - rekao je Odak za kraj.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare